Lämna synpunkter på vård- och insatsprogrammet för adhd
Vård- och insatsprogrammet för adhd har arbetats fram av en nationell arbetsgrupp (NAG) med deltagare från regioner och kommuner med spridning över landet. Arbetet sker inom ramen för Nationellt programområde (NPO) psykisk hälsa, en del av Nationellt system för kunskapsstyrning. Innehållet i vård-och insatsprogrammet bygger på nationella riktlinjer och andra kunskapssammanställningar men är utformade för att möta behovet av kunskap i eller inför mötet mellan personal och individ.

Mellan den 19 oktober till 4 december 2020 kan du lämna synpunkter på vård- och insatsprogrammet för adhd. Du hittar vård- och insatsprogrammet i sin helhet på vardochinsats.se.

Du lämnar dina synpunkter genom att använda den här enkäten. Du kan lämna synpunkter på vård- och insatsprogrammet i sin helhet eller välja att lämna synpunkter på en eller fler texter i programmet. Om du vill lämna synpunkter på fler än tio texter behöver du spara dina synpunkter och sedan ladda upp en ny enkät och fortsätt att svara på den.

Om du har några frågor går det bra att höra av sig till Linda Rydberg Jensen (linda.rydberg@skr.se).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ange ditt namn *
Ange din e-postadress *
Ange vilken sjukvårdsregion, kommun eller organisation du arbetar för *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy