HYG & BYG - den 13. juni
Hvornår: Hyg & byg: den 13. juni kl. 16.00 - 21.00
Hvor: P-pladsen på Hallindskovvej (hvorfra vi går til bygge og hygge spot)
Program: 16-19: vi bygger, 19-20: vi spiser, 20-21: finpudsning, oprydning og testkørsel

(Evt. kontakt: Kewin på 23494330)SVENDBORG MTB KLUB SKRUER BISSEN PÅ OG FEJRER ET MTB-FORÅR SOM HAR VÆRET FORRYGENDE PÅ MANGE FRONTER

Først: Klubben har i den forgangne weekend, og for 3. år i streg, afholdt BISSENMTB med kæmpe succes. Det skal fejres! 750 deltagere fik Svendborg’s mtb-glæder at se på fornemste vis og løbet har kun fået gode anmeldelser. Der skal i den sammenhæng lyde en kæmpe stort tak til alle de frivillige som bidrog til at eventen kunne løbe af stablen. Uden jer var der ingen BissenMTB!

Dernæst: Svendborg MTB Spor er blevet en realitet og sporet får kun ros fra alle dets brugere. Sporbisserne har knoklet hele vinteren og foråret og resultatet kender vi alle. Igen er det alle de frivillige kræfter som skal hyldes og det skal fejres.

Ikke mindst har Svendborg MTB Klub i foråret set en rekord stor medlemstilgang, og der er gang i den i ungdoms-, dame og herreafdeling. Der høstes oven i købet flere flotte podiepladser i både motion og licenssammenhæng. Det skal også fejres.

Svendborg MTB Klub inviterer derfor alle medlemmer og frivillige, som har bidraget til BISSENMTB og Svendborg MTB-spor til grillaften i formen Hyg, Byg og Bisse i Steveneskoven tirsdag den 13. juni kl 16-21.

Vi fejrer frivilligheden, BISSENMTB, Svendborg Sporbisser og det nye spor, samarbejderne på tværs i det sydfynske mtb-miljø, de gode sportslige resultater, nyder en kølig, og bygger nogle lækre detaljer på Svendborg MTB Spor.

Der vil denne aften også blive uddelt de eftertragtede Sporbisse-trøjer til de spor-byggere, som har lagt kræfter i skoven de forgangne to år, hvor vi har bygget Svendborg MTB-Spor. Vi kårer også årets SporBisse.
Name *
Email *
Tilmelding (skriv én tilmelding per person som tilmeldes) *
Required
Bemærkning
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy