FORMULAR ACCES CONCERT EXTRAORDINAR „NIHIL SINE DEO”
Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” organizează duminică, 5 septembrie, ora 20:00, Concertul Extraordinar „Nihil Sine Deo”, găzduit de Catedrala Sf. Iosif din București.

Participarea publicului este liberă, în limita locurilor disponibile și în ordinea completării Formularului de acces.
Locurile disponibile la spectacol, în interiorul Catedralei, precum și în curtea acesteia - pentru transmisiunea LIVE - se distribuie în funcție de ordinea rezervărilor din acest formular, începând cu ora 19:50.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea regulilor de distanțare socială aflate în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie pe tot parcursul concertului.

Vă mulțumim!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin”, dirijor Anna Ungureanu
Nume și prenume *
Număr locuri rezervate *
Adresă de e-mail *
Număr de telefon *
Prin completarea acestui formular îmi ofer acordul cu privire la prelucrarea datelor personale de către Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” în conformitate cu reglementările în vigoare (GDPR). * *
Required
*PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Datele dumneavoastră personale sunt protejate conform legislației în vigoare și nu vor fi folosite în scopuri comerciale.Prelucrarea acestora va fi efectuată pentru realizarea evidenței persoanelor înscrise în cadrul proiectului și pentru a fi contactat/ă ulterior. Prezentul acord (consimţământ) este valabil pentru o perioadă de 7 ani sau până la retragerea sa. Înscrierea și prezența pentru producția NIHIL SINE DEO reprezintă acordul dvs. pentru înregistrarea foto-video a participanților minori și folosirea materialelor în mediul online, exclusiv cu scopul mediatizării programulului.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Cantus Mundi. Report Abuse