Szólj bele Budapest bringás fejlesztéseibe! Igényfelmérő kérdőív 2017

Kedves Budapesten Bringázó!

A Magyar Kerékpárosklubnál azt szeretnénk, hogy nemtől, kortól, lakóhelytől függetlenül vonzó és biztonságos utakon juthasson el bárki munkába, iskolába, vásárolni, szórakozni kerékpárral. Most a 8,4 milliárdos EU forrásból megvalósuló budapesti fejlesztések lettek aktuálisak. Folyamatosan tárgyalunk a főváros és a kerületek szakembereivel, szakmai tanácsainkat pedig Budapesten kívül is rendszeresen megosztjuk az illetékesekkel. Járjuk az utcákat, de munkánk precizitásához a Te helyismeretedre is szükség van!

Téged szeretnénk megkérni, hogy helyismereteddel, igényeiddel, szokásaid megosztásával segíts felvázolni, milyen fejlesztésekre van igazán szükség. Hatékonyan szeretnénk képviselni a kerékpározók érdekeit, ehhez szükség van a véleményetekre. Kérdőívünk kerületi bontásban vizsgálja a főváros bringázhatóságát.

Csak a kerületre és útvonalakra vonatkozó rész kitöltését tettük kötelezővé, de megköszönjük, ha az egészet kitöltöd. Ha több kerületről is mondanál információkat, akkor azt a kérdőív újbóli kitöltésével megteheted. Ebben az esetben a személyes részeket csak egy alkalomal add meg. A kérdőív kitöltése anonim.

A szóban forgó fejlesztések híreit itt követheted: http://kerekparosklub.hu/category/cimkek/vekop

Köszönjük, hogy hozzájárulsz a munkánkhoz! Ha tudod, oszd meg a kérdőívet ismerőseiddel is!

Üdv:
Magyar Kerékpárosklub

Ui: Támogasd 1%-oddal a bringás fejlődésért végzett munkánkat:
http://kerekparosklub.hu/1
Adószámunk: 18245402-2-41

    This is a required question
    This is a required question