Medhjælpertilmelding FOD 2019
-> Medhjælpere har opgaver i køkkenet (tilberedning af mad, opvarmning af suppe, opvask etc.), i baren (betjening, opfyldning, oprydning) og på andre områder (almindelig rengøring, kørsel, løfteopgaver)

-> Som medhjælper vil du blive skemalagt til at arbejde ca. 20 timer (eller 10 timer for “halve” medhjælpere). Du vil til gengæld få mad, overnatning, nærhed og nus samt mulighed for at deltage i workshops og andre aktiviteter.

-> For at håndtere og fordele arbejdsbyrden har vi brug for “hele” medhjælpere, som kan deltage fra kl. 17 fredag d. 11. til kl. 16 tirsdag d. 15. Hvis du er tilgængelig i hele perioden vil du således have fortrinsret. Har du kun mulighed for at deltage på halvdelen af stævnet kan du blive “halv” medhjælper og deltage enten i tidsrummet fra kl. 17 fredag til kl. 17 søndag eller i tidsrummet fra kl. 14 søndag til kl. 16 tirsdag. “Hele” medhjælpere vil modtage en bekræftelses e-mail så snart vi har registreret tilmeldingen og “halve” medhjælpere vil modtage svar d. 8. September.

-> I år vil det ikke være muligt at købe t-shirts i baren. Hvis du har bestilt en FOD 2019 t-shirt i forbindelse med tilmeldingen skal prisen (80 kr) betales i baren på stævnet.
Fulde Navn *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefon ved uheld (samt relation) *
Your answer
Står du på deltagerventelisten og vil hellere være deltager end medhjælper, hvis du får tilbudt en deltagerplads? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy