Ferences focitábor 2019
Egy nagyszerű programra hívunk meg benneteket, 9-12. osztályos fiúkat (azok, akik egy-két évvel kisebbek vagy nagyobbat, mint a megadott korosztály, várólistára kerülnek és amennyiben a helyek száma megengedi, bevesszük őket a csapatba)!
Idén újból megszervezzük a ferences foci tábort.
Minden nap lesz színvonalas edzés, mérkőzés ... a futballozás mellett pedig – természetesen – még Szentmise, közös túrázás-kirándulás, közösségépítő és lelki programokkal is várunk benneteket.

Fontos tudnivalók:

A tábor 2019 augusztus 5-9. között Gyergyószárhegyen kerül megszervezésre. A kezdés időpontja hétfő 12.00 óra, és péntek délután ér véget (ezt rugalmasan kezeljük).

- Az ottani ferences kolostorban fogunk lakni
- Nagypályás fociról van szó
- A helyek száma korlátozott: 30 fő

Ezért azokat a jelentkezéseket, amelyek - bár határidőn belül érkeznek, de - meghaladják a helyek számát már nem tudjuk figyelembe venni!
Július 25. telefonon fogjuk értesíteni azokat, akiknek a bejelentkezését elfogadtuk.

Szükség lesz háziorvosi igazolásra a foci táborban való részvételhez – ez igazolja, hogy bírod a fizikai megterhelést-edzést.

Aki 18 éven aluli, annak a táborban való részvételhez szükséges egy szülői beleegyezés (lehet kézzel írott is), amiben szerepel a tábor neve, helye, időpontja és legalább az egyik szülő aláírása.

Ezen kívül hozz magaddal: hálózsákot, izolírt (polifom), tisztálkodási eszközöket, törölközőt, esőkabátot, valamilyen fejfedőt, egy kisebb hátizsákot (amiben a focipályáig el tudod vinni a kellékeidet, vizet…), olyan és annyi ruhát, amivel ezen a pár napon vígan meg tudsz lenni a foci alkalmakon és túrázáson egyaránt (számold bele, hogy aki focizik annak sűrűbben kell átöltöznie, mosakodnia!). Legyen nálad csere tornacipő is és ha netalán még marad egy kis hely a táskában, akkor oda nyugodtan be lehet pakolni egy kis harapnivalót – olyasmit, amit reggelinél, vagy vacsoránál be lehet tenni a közösbe (májpástétom kivételével, azt mi hozunk). Ez nagy segítség lenne! Lesz minden nap meleg ebéd.
Költségek: az ittlét nem kerül semmibe, de ha valaki szívesen támogatna bármilyen kis adománnyal is, azt elfogadjuk és felhasználjuk ifjúsági programjaink megszervezéséhez.


További információért keresd Tibor testvért 0746 774 701 – frtibi@gmail.com vagy Hugó testvér 0753 173 263 - frhugoofm@gmail.com
Nevem *
Ekkor születtem *
MM
/
DD
/
YYYY
Itt lakom *
A pályán... (csatárként, hátvédként, kapusként...) játszom szívesen *
Szülő telefonszáma *
Saját telefonszámom *
E-mail címem *
Hétfőn ebben az órában érkezem *
Tudomásul vettem, hogy amennyiben nem vagyok 18 éves, szükségem lesz egy a szülő által aláírt beleegyezésre a táborban való részvételhez (erre nincs formanyomtatvány, mindenkinek magának kell megírnia) *
Tudomásul vettem, hogy szükséges háziorvosi igazolásra a foci táborban való részvételhez – ami igazolja, hogy bírom a fizikai megterhelést-edzést *
A táborral kapcsolatos tudnivalókat figyelemmel elolvastam és semmit nem hagyok otthon a kért dolgokból *
El szeretném mondani, hogy...
Hozzájárulok, hogy a fenti adatokat a kapcsolattartás érdekében – az ide vonatkozó törtvények és szabályok betartásával – tárolják és felhasználják.
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy