Quiz Scouts Drongen
UPDATE: de quiz is helaas volzet. Bedankt voor de inschrijvingen!
Wens je toch nog heel graag mee te doen? Stuur een mailtje naar groepsleiding@scoutsdrongen.be en kom zo op de wachtlijst terecht. Wie weet krijg je op een later moment alsnog de kans om mee te spelen.

Hallo daar, quizfanaat!


Op de 2e dag van ons Drongens Feestweekend wordt alles in gereedheid gebracht voor de scoutsquiz van 't jaar. Dit keer op zaterdagavond 23 maart aldus, reeds voor de 5e keer.

Een jong vernieuwd team aan quizmasters gaat de uitdaging aan om nog betere vragen voor te bereiden, geschikt voor jong en oud, slim en gezellig, low en high culture. We vragen nu al een virtueel applausje voor Simon, Louis en Jente!

Om 19u openen de deuren, om 19u30 stipt wordt de eerste vraag gesteld!

Inschrijven kan in teams van maximaal 6 personen en wordt voltooid door onderstaande vragen te beantwoorden.
Jouw deelname wordt dus bevestigd door het verzenden van dit formulier. De prijs per deelnemer bedraagt 5 euro.

Naar jaarlijkse gewoonte gaat de quiz gepaard met een streekbierenavond. Opnieuw hebben wij voor u secuur een assortiment bieren samengesteld die zowel een streling voor het oog als voor de tong zullen zijn. Het streekbierenboekje vergemakkelijkt het maken van uw keuze uit de toch wel heel aantrekkelijke en uitgebreide lijst! Na de quiz kan naar jaarlijkse gewoonte aan de toog nagekaart worden over vragen, antwoorden en bierkeuzes. Schol!

Wij zien u graag op zaterdag bij aanvang van de quiz!


Kwistige groetjes,
De leidingsploeg.

Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service