NPDL Inspiratiesessies
Wilt u meer passie voor onderwijs binnen uw school? Leerlingen en studenten die gemotiveerd zijn? Docenten die over de inhoud van hun vak praten en continu op zoek zijn om hun vakmanschap te verbeteren? Heeft u ambitie om het beste onderwijs te realiseren en wilt u daartoe innoveren? Stelt u samenwerken in nationale en internationale partnerships op prijs? Zou u samen met andere schoolbesturen en andere scholen in een Global Partnership uw innovatie vorm willen geven?

Dan nodigen wij u graag uit kennis te maken met het mondiale partnerschap New Pedagogies for Deep Learning. Turning Learning representeert het wereldwijde partnerschap van ‘New Pedagogies for Deep Learning’ in Nederland. Door deel te nemen aan NPDL bouwen scholen samen aan Diepe Leer Ervaringen binnen hun onderwijs. Met trots delen we met u succeservaringen van de scholen waarmee we samenwerken.

Overzicht inspiratiesessies:

Vrijdagochtend 2 juni van 9:30 tot 12:00 (inschrijving is helaas niet meer mogelijk)
Vrijdagmiddag 2 juni van 13:30 tot 16:00 (inschrijving is helaas niet meer mogelijk)
Vrijdagochtend 9 juni van 9:30 tot 12:00
Vrijdagmiddag 9 juni van 13.30 tot 16.00
Vrijdagmiddag 23 juni van 13.30 tot 16.00
Vrijdagmiddag 30 juni van 13.30 tot 16.00

De locatie van de inspiratiesessies is: Keizersgracht 317B, 1016 EE Amsterdam.

Na de zomer starten we met een nieuw cohort. Voor scholen die na de zomervakantie willen starten, organiseren wij op dinsdag 13 juni en woensdag 14 juni van 09.30 tot 16.00 uur startsessies. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op de informatie die u tijdens de inspiratiesessie heeft ontvangen. Noteer deze data alvast in uw agenda :)

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Meld u dan middels onderstaand formulier aan voor extra informatie en/of een inspiratiesessie!


Email address *
Uw naam: *
Your answer
Uw functie: *
Your answer
Uw instelling: *
Your answer
Uw mobiele nummer:
Your answer
Ik ben werkzaam in de sector:
Waar gaat uw interesse naar uit?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Turning Learning. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms