Ninos – Jornada Portes Obertes Online
Ya estamos preparando el próximo curso escolar y lo hacemos abriendo nuestras puertas y ventanas, para que las nuevas familias conozcáis en profundidad que tenemos para ofreceros.

En la Jornada de Puertas Abiertas Online, os facilitaremos toda la información que necesitáis las familias para tomar la decisión de dónde escolarizar a vuestro hijo o hija. Hablaremos de proceso de matriculación, precios y modelo educativo, además de resolveros cualquier duda o inquietud que tengáis.

Bienvenidos y bienvenidas a un mundo lleno de aprendizajes, donde descubriréis la magia de crecer.

______________________________________________________________________________________________________

Ja estem preparant el pròxim curs escolar i ho fem obrint les nostres portes i finestres, perquè les noves famílies conegueu en profunditat que tenim per a oferir-vos.

En la Jornada de Portes Obertes En línia, us facilitarem tota la informació que necessiteu les famílies per a prendre la decisió d'on escolaritzar al vostre fill o filla. Parlarem de procés de matriculació, preus i model educatiu, a més de resoldre-us qualsevol dubte o inquietud que tingueu.

Benvinguts i benvingudes a un món ple d'aprenentatges, on descobrireu la màgia de créixer.

Escola | Escuela *
Nom del pare/mare, tutor/tutora | Nombre del padre/madre, tutor/tutora *
Cognoms del pare/mare, tutor/tutora | Apellidos del padre/madre, tutor/tutora *
Nom i Cognoms del alumne/a | Nombre y Apellidos del alumno/a *
Data de naixement del alumne/a | Fecha de nacimiento del alumno/a *
MM
/
DD
/
YYYY
E-mail *
Telèfon de contacte | Teléfono de contacto
¿Cómo te has enterado de la Jornada de Puertas Abiertas Online? | Com t'has assabentat de la Jornada de Portes Obertes Online? *
Clausula de Protecció de Dades
La seua adreça de correu està inclosa en la nostra base de dades amb la finalitat de continuar oferint-li informació que considerem del seu interés. No obstant això, conforme a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, pot donar-se de baixa, en qualsevol moment, a l'enviament d'aquest tipus de comunicacions a través del següent enllaç: BAIXA. I, conforme a la legislació, europea i espanyola, de protecció de dades de caràcter personal, pot exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i, si escau, oposició, enviant un escrit, acompanyat de fotocòpia del seu DNI o document identificatiu equivalent, a NINOS GESTIÓ EDUCATIVA, COOP. V.- LOPD C/ Rei Jaume I, Núm. 2 - 46470 - Catarroja (València) o a l'adreça de correu electrònic rgpd_ninos@escolesinfantilsninos.com
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy