Club Fab Lab Iași - Siguranța emoțională cu Dragoș Daniel Panainte și Corina Farcaș

Toată lumea a auzit despre siguranța psihologică, dar oare cum ar funcționa ea pentru tine ?  

„Dacă te întrebi – ce am eu personal de câștigat într-un mediu caracterizat de siguranță psihologică, posibilele beneficii ar putea fi - pot fi eu însămi, mă pot relaxa, îmi pot „dezactiva scuturile”, nu mai e nevoie să fiu în gardă pentru a gestiona impresia pe care o fac celorlalți. Adică mai multă conectare reală cu ceilalți, sentimentul de apartenență și o mai mare probabilitate să experimentezi bucuria, creșterea profesională, succesul!”, ne împărtășește Daniel Dragoș Panainte, unul din facilitatorii următoarei noastre întâlniri Club Fab Lab Iași.

CÂND: 6 noiembrie 2023, ora 18:00

UNDE: Fab Lab 1, strada Rândunica 2, corp TEX6, etajul 2, sala 2

Așadar, te invităm luni 6 noiembrie de la orele 18.00 la Fab Lab Iași la o discuție relaxată într-un cadru securizant alături de Corina Ichim Farcas, psiholog & mindful storyteller și Dragos Daniel Panainte, om de HR și terapeut sistemic. 

Te așteptăm cu inima deschisă și cu frământările tale în tolbă pentru a le dezbate împreună! 

Mai multe despre facilitatori:

Dragoș Panainte este sociolog și terapeut sistemic și îi place să se autodefinească ca fiind Human Troubleshooter & Free Spirit. Dragoș are o licență în Sociologie și Politologie și o formare în psihoterapie sistemică. Interese sale constante se concentrează în zona de psihologie organizațională, neuroștiințe & economie comportamentală. Are peste 17 ani de experiență în Management consulting, HR & People management și Dezvoltare organizațională și activează simultan în rolul de creator al comunității HR for IT, antreprenor la DBIRomania.ro, cadru didactic asociat UAIC Iași și căutător de sens pentru oameni și organizații prin diagnoză și intervenție sistemică.

Corina Ichim Farcaș este Psiholog educațional, Yogin, Specialist în mindfulness, cu Certificare Hatha Yoga Teacher Training 200hTT, certificare în MBCT – Mindfulness-Based Cognitive Therapy și formare în Psihoterapia sistemică de cuplu și familie. Toate acestea contribuie la terapia pe care o dezvoltă și care se numește PSIHOYOGA, o practică care îmbină elemente de mindfulness, consiliere psihologică, conectare corporală prin yoga, meditație, respirații, oglindire, vizualizare, afirmații și alte instrumente, toate menite să alinieze practicantul: corp – minte – suflet.

Pentru a participa la eveniment, te rugăm să completezi formularul de mai jos:Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele și prenumele tău *
Numărul de telefon: *
Emailul tău: *
Ce așteptări ai de la workshop? *
Mulțumim că ai completat formularul! 
Te așteptăm luni, 6 noiembrie, ora 18:00, la Fab Lab 1, pe strada Rândunica 2, corp TEX 6, etajul 2.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy