Inschrijven @ Vrijwilliger opbouw/afbouw LV 2019
Hello Villager, heel fijn dat jij je als vrijwilliger wilt inschrijven, wilt verbinden om met elkaar dit feest neer te zetten. Samen kunnen we er een fantastisch Living Village Festival 2019 van maken.

DIT INSCHRIJFFORMULIER IS VOOR DE OP EN AFBOUW EN NIET VOOR TIJDENS HET FESTIVAL.
We hebben besloten de vrijwilligersfuncties van de op en afbouw los te trekken van vrijwillige op het festival zelf. Mocht je je dus opgeven voor de op/afbouw dan werk je niet tijdens het festival. Wil je tijdens het festival vrijwillige is dit los van de op en afbouw. Dus wil je dit allebei moet je je los in een ander formulier opgeven voor het festival zelf. Dit kan via de volgende link: https://goo.gl/forms/g12cW8EVeyYYeLi32

De opbouw begint op 3 juni 2019 en het festival is 19, 20, 21, 22, en 23 juni 2019.
We openen de camping op dinsdagmiddag 18 juni om 15:00 uur. De camping sluit op maandag 24 juni om 12:00 uur.

Wij willen heel graag samen met jou het festival dragen en nadien de plek weer in natuurlijke rust en schoon(heid) achterlaten. Wij bieden hiervoor toegang inclusief camping en verzorgen maaltijden op de dagen dat je vrijwilligerswerk doet.

Door het invullen van dit formulier ga je ook akkoord met de wederzijdse afspraken. Waar dit vooral over gaat is dat we op elkaar kunnen rekenen als we eenmaal "ja" hebben gezegd dat jij je diensten draait en wij jou toegang geven tot festival en camping. Voedsel en drinken is voor jou aanwezig op de dagen dat je een dienst draait!!

Wij vinden het heel belangrijk dat je de visie van het Living Village Festival begrijpt zodat ook jij, samen met de rest, dit uitdraagt naar iedereen die komt. Share the vibe and share your heart!! https://thelivingvillagefestival.org/about/

Na het invullen krijg je een kopie van het formulier op het email adres dat je hieronder invult!!! Belangrijk !!! Via dit email adres zullen wij contact houden, mocht je na het invullen en versturen van dit formulier geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op met ons via vrijwilligers@thelivingvillagefestival.org

Vervolgens gaan wij alle aanmeldingen bekijken, contact maken en als we wederzijds verdergaan ontvang je van ons een email met uitleg hoe de registratie /planning verder verloopt en eventueel een uitnodiging om kennis te maken/langs te komen.

Email address *
Uitleg aanmeld formulier
Dit aanmeld formulier is dus voor Vrijwilligers.

Ga per pagina de vragen langs. Vragen zonder sterretje kun je eventueel overslaan als het niet relevant is.

We willen heel graag van je weten of je vorig jaar ook vrijwilliger bent geweest.

Jouw naam *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Leeftijd *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Heb je vorig jaar geholpen tijdens de op of afbouw? *
We horen graag of je vorig jaar meegeholpen hebt als vrijwilliger. Mocht je vorig jaar geholpen hebben als vrijwilliger, wie was dan jouw coördinator en/of eventuele referentie. Dit kun je hier onder invullen.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service