Chestionar privind situația generală a stării de sănătate a locuitorilor Comunei Moftin

Stimate Doamnă/Domn!


Orașul Nyíradony și Comuna Moftin implementează proiectul cu nr.ROHU392 cu titlul ” Integrated response for medical assistance in the cross-border region/Răspuns integrat în serviciile de sănătate în zona de graniță” finanțat în cadrul INTERREG V-A România-Ungaria 2014-2020, Prioritatea nr.1 Axa 4, SO9/a. În cadrul prezentului proiect va fi realizat un studiu privind starea generală a sănătății locuitorilor din Nyíradony și Moftin. La baza întocmirii studiului vor sta informațiile care pot fi obținute din prezentul chestionar. Studiul va fi realizat în limba română și maghiară.

Completarea chestionarului este anonimă și voluntară. Răspunsurile și informațiile obținute vor fi folosite exclusiv pentru întocmirea studiului. Completarea chestionarului necesită 10-12 minute. Vă rugăm prin completarea chestionarului să ajutați întocmirea studiului. În cazul în  care aveți întrebări sau propuneri legate de chestionar vă rugăm să le trimiteți la adresa onkormanyzat@nyiradony.hu.

Pentru completarea chestionarului este nevoie să acceptați declarația privind utilizarea datelor cu caracter personal (prin bifarea căsuței ce se afla în partea de jos a paginii).


Declarație GDPR privind acceptul prelucrării datelor cu caracter personal

Scopul cercetării: Studiu privind starea generală de sănătate a locuitorilor Comunei Moftin (Perioada: 2021.09.27-2021.10.15)

Studiu realizat de Autoritatea Locală a Orașului Nyíradony

Declar că cercetarea este realizată în conformitate cu legislația în vigoare, în special cu Regulamentul Parlamentului European și al Comisiei Europene nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (în continuare: GDPR).

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Declar că am primit informații cu privire la participarea mea la întocmirea studiului, sunt de acord cu aceste informații. Sunt de acord și iau la cunoștință faptul că datele mele personale nu vor fi accesibile persoanelor străine, nu vor fi publicate! Îmi mențin dreptul ca informațiile furnizate sau datele mele personale să le retrag și în acest caz datele furnizate despre mine vor trebui șterse. *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy