ArtEssote - Kysely henkilökunnalle
ArtEssote-hankeessa pilotoidaan esittävien taiteiden palvelukonseptia sairaalaympäristöön. Esittäviin taiteisiin kuuluvat mm. satutuokiot ja ääneen lukeminen, laulaminen, soittaminen ja tanssi, sekä sairaalaklovneria. Etsimme pilottikohteita Essoten yksiköistä ja osastoilta testaamaan erilaisten taidemuotojen ja soveltavan taiteen mahdollisuuksia osana Essoten palveluvalikoimaa.

Vastauksien perusteella kartoitamme erilaisia pilottikohteita, joissa alueen taidealan ammattilaiset voivat toteuttaa taidetuokioita asiakkaiden ja henkilökunnan luona. ArtEssote-hankkeessa kerätään tietoa, jaetaan hyviä käytänteitä taidealan ammattilaisten toiminnasta ja tapahtumien tuottamisesta osana sote-palveluita sekä opastetaan Essoten henkilökuntaa taidetuokioiden tilaamisessa heidän tarpeisiinsa soveltuvalla tavalla.

Vastausaikaa 12.1.2018 asti.

Kiitos vastauksestasi!

Lisätiedot:

Taidekoordinaattorit

Riitta Moisander
riitta.nastapimu@gmail.com
040 543 1434

ja

Heidi Huovinen (myös tekninen tuki kyselyyn liittyen)
heidi.huovinen@gmail.com
050 577 9618

Kuva: Sairaalaklovnit, Juuso Partti

Vastaajan tiedot: Nimi *
Your answer
Vastaajan tiedot: Yksikkö / osasto *
Your answer
Vastaajan tiedot: sähköpostiosoite *
Your answer
Kuvaile työympäristöäsi; millaisesta palveluyksiköstä, osastosta tai yksiköstä on kyse; mitä siellä tapahtuu, millainen rytmi siellä on ja millainen ilmapiiri osastolla on?
Your answer
Kuvaile asiakkaitanne yleisesti (Nuoria, iäkkäitä, muistisairaita, vuodepotilaita, lyhyen vai pitkän hoitosuhteen asiakkaita, ryhmäkokoa jne.)
Your answer
Mitä toivoisit, että taiteen tai taidetapahtuman avulla voitaisiin tehdä tai muuttaa?
Your answer
Miten asiakkaanne voisi tavoittaa tai millainen ajankohta taidetapahtumalle olisi teidän yksikköönne tai osastolle sopiva?
Your answer
Mitä taidetapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa tulee erityisesti huomioida? (sopivimmat ajankohdat vuorokaudessa tai viikossa? Sopiiko asiakkaalle / osastolle paremmin esimerkiksi pieni ja rauhallinen asiakkaiden luona kiertävä tapahtuma vai yhteisöllinen yhteistapahtuma?)
Your answer
Toiveita ja ideoita
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service