Curs: Tècniques de planificació i programació per gestionar el temps amb eficàcia a la fundació (2a. edició)
Lloc: Coordinadora Catalana de Fundacions, Pau Claris, 167 pral. 2a B - 08037 Barcelona
Dia : dijous 26 de març de 2020
Horari: de 9.30h a 13.30h
Nom de la Fundació *
NIF de la Fundació *
Adreça *
Codi Postal *
Població *
Nom de l'assistent *
Cognoms de l'assistent *
Càrrec *
Email *
Quota d'Inscripció *
Transferència bancària *
Dades facturació
(si les dades són diferents a les de l'inscripció)
Protecció de dades
Informació
T’informem que les teves dades seran tractades per COORDINADORA CATALANA DE FUNDACIONS com responsable de tractament, amb la finalitat de gestionar la teva relació amb l’entitat i la invitació a actes i esdeveniments i/o per facilitar-te informació promocional sobre l’entitat, les seves publicacions i les seves activitats que puguin ser del teu interès, inclòs per mitjans electrònics. No facilitar algunes de les dades sol·licitades pot implicar la impossibilitat de acomplir amb aquesta finalitat.

Destinataris de les dades
Les teves dades poden ser comunicades a empreses o entitats públiques i privades amb les que COORDINADORA CATALANA DE FUNDACIONS col·labori per desenvolupar les seves activitats i sempre amb les finalitats ressenyades, però no es preveuen transferències internacionals de les teves dades.

Base de legitimació
La base de legitimació de les cessions i dels tractaments especificats és el teu consentiment exprés que manifestes afirmativament en el moment d’omplir aquest formulari via web o respondre a un correu electrònic o sol·licitar la informació i/o invitacions per altres mitjans amb aquestes finalitats o signant directament un formulari en paper confeccionat a l’efecte.

Exercici de drets
Pots revocar en qualsevol moment el teu consentiment o oposar-te al tractament, així com exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i limitació del tractament. També tens dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades i et confirmem que no formaràs part de l’elaboració de perfils. Per exercir qualsevol d’aquests drets, tan sols has d'enviar la teva petició signada, adjuntant fotocòpia d'un document oficial que acrediti la teva identitat a: COORDINADORA CATALANA DE FUNDACIONS, Pau Claris, 167 pral. 2a. B, 08037, Barcelona, o per mitjà de correu electrònic a: info@ccfundacions.cat.
Addicionalment, sempre tens dret a reclamar davant una autoritat de control.

Conservació de les dades
COORDINADORA CATALANA DE FUNDACIONS conservarà les teves dades fins que sol·licitis la supressió o revoquis el consentiment.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Coordinadora Catalana de Fundacions. Report Abuse