Vauhtisammakko: Polkujuoksukoulu 2019, Hämeenlinna
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Vauhtisammakon Hämeenlinnan Polkujuoksukouluun 13.8.-4.9.19.

Polkujuoksukouluun voit tulla, jos jaksat juosta noin 5 km yhdenjaksoisen matkan. Kurssilla opetellaan polkujuoksun perusteet, tekniikkaa sekä harjoitellaan poluilla "pahoista paikoista" selviytymistä. Samalla tutustut polkureittihin. Treenit vaihtelevat fiilistelystä, tekniikkaharjoituksiin ja intervallipätkiin maastossa.

Treenien lähtöpaikkana on Ahveniston maauimalan parkkipaikka.
Treenit alla olevan aikataulun mukaisesti klo 17.30-n. 18.15 ajalla 13.8.-4.9.19.

ti 13.8. klo 17.30
to 15.8 klo 17.30
ma 19.8. klo 17.30
to 22.8. klo 17.30
ti 27.8. klo 17.30
to 29.8. klo 17.30
ma 2.9. klo 17.30
ke 4.9. klo 17.30

Hinta 85 euroa.

Tarkemmat tiedot lähtöpaikasta ja treenien sisällöstä saat sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen muutama päivää ennen kurssin alkamista. Voit osallistua kurssille, vaikka et pääsisi jokaiseen harjoitukseen.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä näillä maksutiedoilla:

JUOKSUKOULUN MAKSUOHJE
1.Maksa osallistumismaksu 85 e tilille Nordea IBAN FI72 1544 3000 1153 08. Viite: 415129. Saaja Tmi Mikko Liukka. Muista käyttää viitettä!

Voit maksaa myös Smartum liikuntaseteleillä tai kulttuuriseteleillä, TYKY-kuntoseteleillä, tai Virike-seteleillä, sekä Sporttipassilla (Sporttipassilla maksamisen ohje alla). Kirjoita seteleihin nimesi ja tuo ne ensimmäiselle treenikerralle.

2.Tuo maksusta kuitti avaustreeneihin.
_________________________________________________________________
SPORTTIPASSILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa Vauhtisammakon liikuntapalveluiden laskut myös SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
*Valitse SporttiPassin verkkomaksu
*Valitse riippuvalikosta Vauhtisammakko (Tmi Mikko Liukka) *Kirjoita summa euroissa *Kirjoita palvelunkuvaukseen Viite: 415129, hämeenlinna/polku

EAZYBREAKILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös Eazybreakilla.

TYKY-ONLINELLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös Tyky-onlinen maksuvälineellä. Toimita tällöin tykyonlinen numerosi anni@vauhtisammakko.com ja teemme veloituksen puolestasi. Ilmoita samalla, että kyseessä on Hämeenlinnan juoksukoulun maksu.

________________________________________________________________

Mikäli maksat kurssin osaksi liikuntaseteleillä tai vastaavalla maksuvälineellä ja osaksi rahalla, maksa tilille yllä olevan ohjeen mukaan se määrä, joka jää liikuntaseteleiden jälkeen avoimeksi. Tuo liikuntasetelit avaustreeniin.

Mikäli haluat maksuaikaa, tiedustele mahdollisuuksia maksaa laskulla anni@vauhtisammakko.com. Laskutuslisä 2,50 euroa/lasku.

Mikäli sinulla on kysyttävää, lisätietoja saat Hämeenlinnan juoksukoulun ohjaajalta Henry Aallolta henryxaalto@gmail.com.

Facebookissa toimii Hämeenlinnan juoksukoulun osalta ryhmä Vauhtisammakon juoksukoulu, Hämeenlinna. Sinne kannattaa käydä liittymässä. Lisäksi Vauhtisammakoa voit seurata Instagramissa @vauhtisammakko sekä @anniliukka ja @juoksunaattori ja Hämeenlinnan ohjaajaa @henry.aalto. Lisäksi facebookissa toimii sivu Vauhtisammakko, josta kannattaa käydä tykkäämässä.

Muutamaa päivää ennen kurssin alkamista saat sähköpostilla viestin, jossa on tarkempia ohjeita kurssista.

Kurssin aikana ei ole mahdollista korvata väliin jääviä harjoituksia toiseen ryhmään. Poissaolokertojen harjoituksia ei toimiteta erikseen sähköpostilla. Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Juoksukoulun alaikäraja on 16-vuotta.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan. Järjestäjällä on oikeus aikataulun ja sisällön muutoksiin.

Kurssille mahtuu mukaan niin kauan kuin tämän linkin kautta voi ilmoittautua ryhmään.

Tervetuloa mukaan!

Vauhtisammakot
Henry Aalto
henryxaalto@gmail.com
0405055711

Email address *
Nimi: *
Täytä tähän kenttään koko nimesi:
Your answer
Puhelinnumero: *
Your answer
Syntymäaika: *
Your answer
Postitusosoite: *
Your answer
Maksan juoksukoulun liikuntaseteleillä, TYKY-seteleillä, Mind&Body-kortilla, Sporttipassilla tai vastaavalla maksuvälineellä: *
Mikäli sinulla on liikuntaseteleitä tms. vain osaan maksusta. Tuo setelit avaustreeniin ja maksa loppu osuus yllä olevalla maksuohjeella tilisiirtona.
Juoksukoulun maksupäivä: *
Juoksukoulu maksetaan ilmoittautumisen (tämän lomakkeen täyttämisen) yhteydessä yllä olevalla maksuohjeella. Täytä alla olevaan kenttään päivämäärä, jona olet suorittanut maksun tilisiirtona (eli ilmoittautumispäivä tai sitä aiempi päivä; koska juoksukoulu maksetaan samalla kun ilmoittaudutaan, ei tähän kenttään voi syöttää tulevaisuudessa olevaa päivämäärää). Mikäli maksat liikuntaseteleillä, syötä kenttään avaustreenin päivämäärä 13.8.2019. Mikäli haluat maksuaikaa taikka haluat maksaa juoksukoulun erissä, ota yhteyttä anni@vauhtisammakko.com. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Harjoittelen omalla vastuullani. Minusta saa ottaa ryhmässä kuvia treeneistä ja julkaista niitä Vauhtisammakon kanavissa ja @henry.aalto IG-tilissä. Hyväksyn täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, että lomakkeeseen syöttämäni tietoni kerätään ja minulle saa Vauhtisammakon toimesta toimittaa antamiini yhteystietoihin viestejä.
Your answer
Maksetun osallistumismaksun määrä (liikuntasetelit ja tilisiirto): *
Your answer
Juoksukoulun ilmoittautuminen on sitova: *
Juoksukouluun ilmoittautuminen on sitova. 1.8.19 jälkeen tehdyissä peruutuksissa maksetusta kurssimaksusta pidetään 50%:a. Lääkärintodistuksella osallistumisen voi siirtää kokonaisuudessaan seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee mukaan terveenä. Mikäli kurssi jää kesken, pystyy käyttämättä jääneen osan kurssista siirtämään lääkärintodistuksella seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee terveenä mukaan.
Lisätietoja:
Tähän voit kirjata halutessasi lisätietoja.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service