Fenntartói képzés 2021. - jelentkezés
WALDORF HÁZ PEDAGÓGIAI SZOLGÁLTATÓ INTÉZET - Fenntartók képzése
Időtartam: 2021. január – 2021. június
Jelentkezési határidő: 2021. január 4.
Részvételi díj: 75.000 Ft
A jelentkezés beérkezését követően számlát küldünk a Pénzügyi teljesítés adatai rovatban megadott névre és címre.
Email *
Név *
Születési név *
Születési hely, idő *
Lakcím *
Levelezési cím - ha eltér
Telefonszám (mobil) *
Képviselt intézmény neve *
A pénzügyi teljesítés adatai – ki fizeti a részvételi díjat?
Kérjük, hogy a részvételi díjat számlánk kézhezvétele után, a számlán feltüntetett bankszámlára utaljátok át. Közleményként kérjük feltüntetni a Waldorf Háztól kapott számla sorszámát!
Szolidaritási keretünk terhére szociális támogatás kérhető: a jelentkezéssel egyidejűleg kérvény beadásával, indok és összeg megjelölésével a meszaros.aniko@csillagberek.hu email-címre küldött levéllel. A támogatás tényéről és összegéről a jelentkezési határidőt követő héten értesítést küldünk.
Számlázási név *
Számlázási cím *
Levelezési cím, ha eltér
Milyen „minőségedben” jelentkezel? *
Ezúton nyilatkozom, hogy a felhívással együtt kiküldött adatkezelési tájékoztatót elolvastam, az abban foglaltakat megértettem!
Hozzájárulási nyilatkozat *
A résztvevőről a programhoz kapcsolódóan fénykép- video-, hangfelvétel készülhet, melyek felhasználhatóak a Waldorf Ház PSZI (továbbiakban: WH) honlapján, kiadványaiban. A résztvevő személyiségi jogainak védelme miatt a résztvevő hozzájárulása az adatkezelés feltétele. Adattovábbítás: nyilvánosságra hozatal honlapon, WH kiadványaiban Adattárolás: archívumban, határidő nélkül. Tájékoztatás az adatkezeléshez hozzájárulásról: a hozzájárulás önkéntes, a részvételnek nem feltétele, elmaradása semmilyen hátránnyal nem jár a résztvevőre. A hozzájárulást bármikor vissza lehet vonni, amely esetben a WH törli az adatot. A tájékoztatást megértettem, annak alapján a fenti személyes adataim kezeléséhez a fent megjelölt célból és keretek között.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy