Sportdagen Bockxmeerschool
Groep 1/2/3: sport- en speldag. Op de wielerbaan hangt een waslijn met verschillende spelactiviteiten, groepjes kiezen een activiteiten en gaan dit spel spelen. Als ze klaar zijn hangen ze de kaart weer op en kiezen een nieuwe kaart uit. Na 1,5 uur wisselen de groepjes op de wielerbaan met de groepjes die starten in de speeltuin.

Groep 4/5/6: een sport-oriëntatie programma op de wielerbaan. De kinderen krijgen verschillende sportclinics waarin zij kennismaken met verschillende, minder-bekende sporten

Groep 7/8: gaan meedoen aan een triatlon. Welke afstand kies je als doel om te lopen, fietsen en zwemmen (kort/midden/lang). In aanloop naar de triatlon gaan de kinderen tijdens de gymles hiervoor oefenen. Hierbij gaat het om de prestatie “meedoen aan triatlon”, het is geen wedstrijd.

De sportdag voor groep 1/2/3 en 4/5/6 wordt georganiseerd op woensdag 3 juli.

Groep 7 en 8 hebben deze dag gewoon les.

De triatlon voor groep 7/8 wordt op woensdag 26 juni georganiseerd in het Julianapark in Hoorn.

Voor alle activiteiten zijn we nog op zoek naar hulpouders.

Begeleiders bij de sportdag van groep 1/2/3 gaan verschillende spelletjes doen (1,5 uur) en wisselen daarna om met groepen die starten in de speeltuin.

Belangrijkste taak bij de sportdag van groep 4/5/6 zal het begeleiden van een groep kinderen van clinic naar clinic. Hierbij mag u natuurlijk zelf lekker meedoen met de sporten die op het programma staan.

Ook voor de triatlon zijn we op zoek naar hulpouders, ook hiervoor kunt u zich aanmelden door onderstaande vragen te beantwoorden. Sportieve ouders die mee willen doen, kunnen zich ook aanmelden!

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk vrijdag 21 juni.

Email address *
Naam: *
Your answer
Ouder van: *
Your answer
Bij welke sportdag wilt u helpen? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service