Bestel het boek "Helmen Vol Verhalen". Verzending door Van Gorcum via het Centraal Boekenhuis
Met de aanschaf van het boek Helmen Vol Verhalen heeft u een kans om wezenlijk bij te dragen aan het doen laten reizen van de expositie van Helmen Vol Verhalen door Nederland.

Van Gorcum maakt het mogelijk

Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum - Kunst en Cultuur, maakte samen met ons dit prachtige boek bestaande uit 372 bomvolle bladzijden met daarin alle indrukwekkende verhalen van de deelnemende veteranen en hun thuisfront, portretten van de veteranen en kunstenaars én de kunstwerken met uitgebreide toelichting van de kunstenaars. Daarmee draagt de Koninklijke Van Gorcum bij aan de ontwikkeling van de reizende expositie en komt een volgende landingsplek in zicht!

Full colour vormgegeven met de verhalen van veertig jaar Nederlandse missies in kunst verbeeld.
Met unieke foto's van de ontmoetingen en de onthullingen, gelardeerd met prachtige specials met de aanvullende installaties, een foto overzicht van de reizende expositie tot zover en de speciale events die we organiseerden. Een boek om keer op keer open te slaan, prachtig vormgegeven door Dana Dijkgraaf in de stijl van de expositie en samengesteld door Amy van Son. 

Hoe te bestellen?

Vul voor het bestellen van het boek en de verzending vanaf 12 december (dan ontvangt u ook een factuur) dit formulier in, na de interne verwerking van je bestelling krijg je het boek toegezonden. Dit kan enkele dagen duren. We vragen je ook je betalingsgegevens achter te laten (met daarop o.a. je tenaamstelling van je betaalrekening) en de naam en het aflever adres voor het boek. 

Je kunt het boek ook schenken en voor iemand anders betalen. Het boek wordt gratis verzonden door uitgeverij Koninklijke van Gorcum, dan ontvang je ook de factuur. Het Helmen Vol Verhalen boek wordt vanaf 12 december 2023 verspreid, precies op tijd voor de feest maand. Dat maakt het Helmen Vol Verhalen boek een geweldig boek om te schenken aan militairen, veteranen, thuisfront én burgers. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Visuals boek Helmen Vol Verhalen; eind 2023, 372 pagina's prijs € 25,00 en gratis verzending!
Naam (zoals op de betaalrekening die u gebruikt voor uw betaling)
Adres voor bezorging van het boek
Postcode voor bezorging van het boek
Woonplaats voor bezorging van het boek
Presentatie van Helmen Vol Verhalen in het boek magazine van Uitgeverij Van Gorcum.
Aantal exemplaren naar het zelfde adres versturen (wilt u boeken naar verschillende adressen versturen? Vul voor elk afwijkend adres een nieuwe formulier in.) *
Opmerkingen/inkoopnummer/referentie
Wilt u meerdere exemplaren bestellen van het boek Helmen Vol Verhalen? Bestel meerdere boeken en reken deze in één keer af via de mail die Van Gorcum stuurt. Wilt u dat de verschillende boeken naar een ander adres verzonden moeten worden, gebruik voor elk adres een nieuwe formulier.
Meerdere exemplaren (5 of meer) bestellen? Wilt u op een andere manier bijdragen door middel van een sponsor ship van € 500, € 1.000 of € 1.500 of meer, wilt u een speciale banderol/afzender voor uw bedrijf, organisatie of instelling bij de boeken bestellen of een boekpresentatie organiseren, stuur een mail naar 2020helmen@gmail.com voor meer informatie of ga naar onze boek bestelpagina op http://helmenvolverhalen.nl door via de website van Helmen Vol Verhalen te bestellen draagt u maximaal bij aan de stichting en het doen laten reizen van de expositie van Helmen Vol Verhalen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy