Vil du være instruktør?
VI HAR FUNDET DE INSTRUKTØRER VI SKAL BRUGE I EFTERÅRET 2020 - men vi har jævnligt brug for instruktører, så send os gerne en ansøgning så kontakter vi dig for fremtidige muligheder.

Har du lyst til at få praktisk erfaring med legende læring og facilitering af iværksætteri for børn? Og synes du at kombinationen af verdensmål, facilitering og design thinking lyder som noget for dig?

Så er du kommet til det rette sted! Go Zebras instruktørforløb er henvendt til alle ildsjæle, der ligesom os elsker at udvikle, iværksætte, facilitere, samarbejde, eksperimentere og have det sjovt. Forløbet er gratis at deltage i, og du får både teoretisk og praktisk erfaring med facilitering, iværksætteri og didaktik.

Som instruktør bliver du en del af et forløb med andre engagerede ildsjæle fra forskellige baggrunde. Forløbet består af to workshops hos Go Zebra som klæder dig på til at facilitere syv sessioner med børn fra 5. og 6. klasse på iværksætterakademiet i Lyngby, Solrød eller Frederiksberg.

Udfyld denne formular for at ansøge!
Navn *
Telefon nr. *
Email *
Nuværende situation *
Required
Link gerne til din LinkedIn
Har du erfaring inden for et af følgende hovedområder: pædagogik og læring eller innovation, iværksætteri og design thinking? *
Required
Kan du afsætte minimum 3-4 timer ugentligt til instruktørforløbet? *
Hvorfor skal du være en del af Go Zebras instruktørforløb? *
Hvor har du hørt om instruktørforløbet? *
Når du søger om at blive en del af intruktørforløbet hos Go Zebra, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger, som du indtaster i forbindelse med din ansøgning. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy