Inschrijvingsformulier KSA Gent Sint-Paulus 2018-2019
Opgelet: voor het eerst moeten we een ledenstop doorvoeren. Wie vorig jaar ingeschreven was, kan probleemloos opnieuw inschrijven, maar nieuwe leden van het jaar 2008 zullen nog een jaar moeten wachten tot er weer plaats vrijkomt. Als u graag op de wachtlijst wil, dan stuurt u best een mailtje naar ksagentsintpaulus@gmail.com!
Achternaam + Voornaam: *
Your answer
Was uw kind vorig jaar ook al ingeschreven? *
Geboortedatum kind:
MM
/
DD
/
YYYY
Woonadres kind: *
Your answer
Tweede woonadres (indien van toepassing):
Your answer
GSM/Telefoon ouder 1: *
Your answer
E-mailadres ouder 1: *
Your answer
GSM/Telefoon ouder 2:
Your answer
E-mailadres ouder 2:
Your answer
Op welke e-mailadres(sen) mogen KSA-gerelateerde mails toekomen? *
Er mogen foto's van mijn dochter op de Facebookpagina geplaatst worden: *
Tak: *
Wenst u graag een huisbezoek? *
Een huisbezoek houdt in dat de leidsters van uw kind eens langskomen om zichzelf voor te stellen, om wat meer te vertellen over onze KSA en om mogelijke vragen te beantwoorden.
Indien het antwoord op de vorige vraag 'Ja' was, gelieve dan hieronder de mogelijke data en uren op te geven dat u (en uw kind) tijd hebben voor een huisbezoek. U krijgt achteraf nog een mail welke dag het wordt en hoe laat de leiding langskomt. Huisbezoeken starten de week na Startdag. *
Your answer
Heeft u interesse in het oudercomité? *
Het oudercomité komt 1x per jaar samen met een aantal leidsters om de werking van de KSA te evalueren en te zoeken naar verbeterpuntjes!
Kan u als ouder iets betekenen voor de KSA?
Bent u een klusser, een handige Harry? Werkt u bij een bedrijf dat ons misschien kan sponsoren op onze kaas- en wijnavond, of bij een bedrijf dat soms spullen wegdoet waar wij een tweede leven aan kunnen geven (bv. afgedankt kookgerief uit een grootkeuken)? Deel het ons hieronder mee, en wie weet kunnen we eens beroep op u doen!
Your answer
Vragen/opmerkingen?
Your answer
Inschrijvingsgeld
Uw dochter inschrijven kost €50 (hierin zit ook het vieruurgeld en de verzekeringen). Dit kan gestort worden op BE09 9799 6462 1757 (BIC = ARSP BE 22) met vermelding van "'Inschrijving' + Naam kind + Tak".

Als u over een UiTPAS met KANSENTARIEF beschikt, krijgt u een korting van 80%, en betaalt u dus maar €10 voor het inschrijvingsgeld. Vul hieronder het nummer in, dan kunnen wij zien of u recht heeft op korting.

Heeft u een gewone UiTPAS? Geef dan zeker ook het nummer van de pas door, want u kan er punten mee sparen. Meer info over de UiTPAS en punten sparen vindt u op https://uitin.gent.be/uitpas/wat.

! Uw dochter is pas verzekerd als de storting is volbracht + als deze inschrijvingsfiche is ingediend.

(indien van toepassing) UiTPAS nummer: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service