ILMOITTAUTUMINEN: Avoin Maajoukkueleiri XVIII

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT! KIITOS JA NÄHDÄÄN SEINÄJOELLA!

Tänä syksynä Liiton suosituin valtakunnallinen leiri saapuu Seinäjoen Urheilutalo-Uimahallille 19.-20.11.2016!

Luvassa jälleen 10 tuntia monipuolista ottelu-, itsepuolustus ja erikoispotkukisoihin tähtäävää treeniä Young Sukin, Christian Pöyhösen, Mikael Räsäsen, Jukka Suvannon ja Piia Kurjen opissa!

Tervetuloa kaikki harrastajat keltaisesta mustaan vyöhön oppimaan huippuvalmentajilta, ystävystymään harrastajien kanssa ja pitämään unohtumaton viikonloppu hyvässä seurassa. Ilmoittautumisia otamme vastaan to 11.11. asti osoitteessa http://bit.ly/amj-xviii


VALMENTAJAT

Young Suk 8.dan
Christian Pöyhönen 2.dan
Mikael Räsänen 2.dan
Jukka Suvanto 2.dan
Piia Kurki 2.dan


HINTA

60€ Leiri sis. iltaohjelma, hotellimajoitus
30€ Leiri sis. iltaohjelma
15€ Leiri sis. iltaohjelma (vain Seinäjoen seuran jäsenille)


LAUANTAI 19.11.

10:00 Leiripäivän aloitus
16:00 Leiripäivän lopetus
18:00 Iltaohjelma


SUNNUNTAI 20.11.

11:00 Leiripäivän aloitus
15:00 Leiripäivän lopetus


MAJOITUS

Majoitus järjestetään Seinäjoen Omenahotellissa 4 hengen huoneissa. Yöpyjät saavat sähköpostitse huonetiedot ja tekstiviestitse ovikoodin kirjautumispäivänä. Yöpyjät pyritään jakamaan huoneisiin seurojen perusteella. Huonetoiveita voi esittää lomakkeen kohdassa "Erityistoiveet ja huomiot". Hotelli sijaitsee sopivasti muutaman metrin päässä iltaohjelmapaikasta.


ILTAOHJELMA

Lauantain leiripäivän jälkeen kokoonnumme syömään ja saunomaan Biljardisali Galaxien yksityistiloihin pikkujouluhengessä. Tilaisuus on vapaaehtoinen ja muodoltaan vapaa, mutta pukukoodi on juhlava. Tonttulakit löytyy talon puolesta, mutta saunojia pyydetään ottamaan omat pyyhkeet mukaan.

Tiloihin ei saa tuoda omia ruokia/juomia, mutta tiloihin on mahdollista tilata syötävää etukäteen. Jotta keittiöön ei tule ruuhkaa, ruokatilaukset järjestetään ennakkoon sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä vieraiden kesken. Paikasta löytyy myös kaikenlaisia hauskoja pelejä mm. biljardi, snooker, pöytäcurling, ilmakiekko, darts, lautapelit, flipperi ja boxer-voimatesti.

Illan musikaalista antia tarjoaa vieraiden luoma maajoukkuesoittolista (osallistu facebookissa!) ja eeppinen live-esiintyminen korealaiselta yllätysartistilta. Tämän mysteerisen monitaiturin lauluäänen sanotaan olevan pehmeämpi kuin taekwondon 70-luvulla Suomeen tuoneen veljensä pojan takakiertopotku. Tätä ei kannata missata.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset nettilomakkeella oltava perillä pe 11.11. mennessä. Hotellihuoneet varataan tulojärjestyksessä, eli täytäthän lomakkeen mielellään jo tänään. Lasku osallistumisesta lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä ja se tulee maksaa ennen tapahtumaa. Osallistuminen edellyttää jäsenyyttä Suomen Oriental Moodo -liitossa. Ilmoittautuminen on sitova ja peruutus ainoastaan lääkärintodistuksella. Osallistumista on lupa myydä eteenpäin seurakaverille jos ei pääsekään. Ilmoitathan ajoissa muutoksista osallistumistietoihisi.


LISÄTIETOJA

Kyselyt: Christian Pöyhönen, christian.poyhonen@orientalmoodoliitto.fi, +358 505 914 143
Leiripaikka: Alakerran painisali, Uimahalli-Urheilutalo, Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki
Majoitus: Omena Hotelli Seinäjoki, Kalevankatu 2, 60100 Seinäjoki
Iltaohjelma: Galaxie Center Seinäjoki, Kalevankatu 2, 60100 Seinäjoki
Maajoukkuesoittolista: https://open.spotify.com/user/sn0wblind/playlist/30yQEWD4TbKTIsI2L16zbU

(Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.)


MAAJOUKKUETOIMINTA

Avoimet Maajoukkueleirit ovat Suomen Oriental Moodo -liiton järjestämiä kilpavalmennukseen painottavia avoimia tapahtumia kaikille liiton jäsenille. Tapahtumien tavoitteena on tarjota aktiiviottelijoille sekä ottelusta kiinnostuneille ammattimaista valmennusta ja sitä kautta tulla esim. valituksi maajoukkueeseen edustamaan hoijeonmoosoolia kansainvälisiin kilpailuihin (EM/MM). Lisätietoa: http://maajoukkue.hanmoodo.fi/

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question