Fijn dat je mee wil bouwen aan de toekomst van Het Vogelnest!
Al meer dan 55 jaar is Het Vogelnest in Rhijnauwen hét kleuterschoolreisje voor scholen in Utrecht en Bunnik. Ruim 4000 kleuters per jaar ontdekken al drie generaties lang de natuur op Het Vogelnest.

Het Vogelnest is dringend toe aan een grondige renovatie zodat het ook in de toekomst een plek kan bieden voor een fijn, groen, veilig en betaalbaar schoolreisje. Als elke school een steentje bijdraagt, gaan we dit voor elkaar krijgen!
Bij welke school werk je?
We willen een lijst van scholen aanleggen die Het Vogelnest een warm hart toedragen en die ook in de toekomst naar Het Vogelnest willen blijven komen. Deze lijst komt op de website en helpt ons om het draagvlak in Utrecht en Bunnik te laten zien aan bijvoorbeeld de gemeente, fondsen en bedrijven.
Mogen we de naam (en logo) van jouw school opnemen in zo'n lijst van organisaties die Het Vogelnest een warm hart toedraagt?
Clear selection
Kun je daar misschien een kort stukje tekst aan toevoegen over wat Het Vogelnest voor jouw school betekent (ook voor op de website)?
We hopen dat een aantal scholen ook in meer letterlijke zin een steentje kan en wil bijdragen. Bijvoorbeeld door een sponsorloop, rommelmarkt, veiling, of een andere leuke activiteit om geld op te halen. 2019-2020 wordt het jaar van Het Vogelnest, dus dit kan op elk moment in het schooljaar!
Wil jouw school Het Vogelnest als een goed doel in het schooljaar 2019/2020 omarmen en zo een financiële bijdrage leveren? Groot of klein, alle beetjes helpen!
Clear selection
Heb je nog een vraag, opmerking of tip?
Tot slot: Wat is je email adres?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy