Szóljon be Ön is!
KISKUNHALAS területén észlelt úthibák jelzésére létrehozott kátyúbejelentő oldal.
Ezen az űrlapon jelentheti be a KISKUNHALAS területén észlelt kátyúkat, úthibákat. Csak a hiánytalanul és pontosan kitöltött adatlap beküldése után tudjuk jelzését továbbítani munkatársainknak! Nem értelmezhető, pontatlan bejelentéseket nem áll módunkban továbbítani munkatársaink felé! Köszönjük együttműködését!

Tisztelettel hívjuk fel figyelmüket arra, hogy nem az önkormányzat kezelésében levő utak az alábbiak:
- 53-as főútvonal Kiskunhalast átszelő szakasza
- Majsai útról bejövő, valamint a Szegedi útra áthaladó szakasz
- Vasútállomástól a Kossuth utca - Köztársaság utca - Szász Károly utca - Mártírok útja - Keceli út vonala
A fenti szakaszokon levő hibákat is bejelenthetik, melyeket a megyei közútkezelő részére továbbítunk.

A kátyúbejelentések továbbítása folyamatosan történik, az úthibák javítása időjárás függvényében folyamatosan zajlik! Türelmét és megértését köszönjük!

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy zajlik a felújítás az Ady Endre utcán és a Szent Imre utca első szakaszán, valamint folyamatban van a Szabadkai utca első szakaszán a felújítás előkészítése.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy egy-egy utca teljes vagy adott szakaszon történő felújításához úttársulás alakítására van lehetőség az ingatlanok tulajdonosainak hozzájárulásával, melyhez Kiskunhalas Város Önkormányzata 50%-os támogatást biztosít!
A fenti tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem. *
Required
Hol észlelte az úthibát? Kérem, lehetősége szerint pontos házszámmal együtt, kereszteződés esetén az érintett utcák megjelölésével adja meg válaszát! *
Mikor észlelte az úthibát? *
MM
/
DD
/
YYYY
Itt megadhatja nevét, elérhetőségeit, amennyiben szeretne visszajelzést kapni. Ezen adatok megadása önkéntes, tehát NEM kötelező!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy