Zwangerschapsmassage Training voor Doula's, Verloskundigen, Kraamverzorgenden
Dit is het registratieformulier voor de bijscholing Zwangerschapsmassage voor doula's, verloskundigen, kraamverzorgenden en anderen die met zwangere vrouwen werken. De workshop wordt gegeven door Joyce Hoek-Pula. Voor informatie, zie: www.embracingbirth.nl.
Email address
Voornaam
Your answer
Achternaam
Your answer
Bedrijfsnaam
Your answer
Adres
Your answer
Postcode
Your answer
Plaatsnaam
Your answer
Phone number
Your answer
Workshop data
Lidmaatschap / opleiding
Ervaring met masseren ja/nee
Achtergrond
Required
Engels/ Nederlands sprekend. De workshop materialen zijn in het Nederlands; de workshop zelf kan in het Engels gegeven worden.
Overige/opmerkingen
Your answer
Je inschrijving is definitief wanneer je een persoonlijke bevestiging van mij hebt ontvangen en het bedrag is overgemaakt. Je ontvangt automatisch een kopie van deze inschrijving op het opgegeven mailadres.
Annuleringsbeleid: tot 5 dagen voorafgaand aan de eerste dag van de bijscholing: workshopbedrag minus € 50,- administratiekosten. Daarna geen teruggave van het cursusbedrag; als je toch verhinderd bent, kun je de workshop bij een volgende gelegenheid inhalen.

*de korting voor JJ Doula en In Bloei geldt voor studenten die nog in opleiding zijn (en studenten prijzen vragen voor hun doula-begeleiding). Voor afgestudeerde / werkende doula's die bij JJ Doula of In Bloei de opleiding hebben gedaan, geldt de NBvD-prijs.

Na het aangaan van de bijscholing, kan er niet tussentijds worden gestopt.

Mocht je een sessie missen wegens ziekte of doordat je weggeroepen werd naar een bevalling, dan kijken we of we voorafgaand aan de volgende bijeenkomst een korte 'catch up' kunnen doen (eventueel per skype het theoretische gedeelte).

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms