Zwangerschapsmassage Training voor Doula's, Verloskundigen, Kraamverzorgenden
Dit is het registratieformulier voor de 3-daagse bijscholing Zwangerschapsmassage voor doula's, verloskundigen, kraamverzorgenden en anderen die met zwangere vrouwen werken. De training wordt gegeven door Joyce Hoek-Pula en collega Marlies Phielix is co-teacher. Meer informatie over Joyce: www.embracingbirth.nl. Meer informatie over Marlies: https://www.doulamarlies.nl.

We werken in kleine groepen; maximaal 12 deelnemers, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning.

Datum: 22, 23 en 24 februari 2018.
Locatie: Naar Zee Yoga, Bert Haanstrakade 102, Amsterdam IJburg
Lestijden: 10-17.15 uur (inloop vanaf 9.30 uur); de laatste dag van 9.30 -17.30 uur

Email address *
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Bedrijfsnaam
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaatsnaam *
Your answer
Phone number *
Your answer
Workshop data *
Prijs *
Ervaring met masseren ja/nee
Achtergrond *
Required
Engels/ Nederlands sprekend. De workshop materialen zijn in het Nederlands; de workshop zelf kan (deels) in het Engels gegeven worden.
Overige/opmerkingen
Your answer
Je inschrijving is definitief wanneer je een persoonlijke bevestiging & factuur van mij hebt ontvangen en je de aanbetaling van €100,- hebt voldaan. Je ontvangt automatisch een kopie van deze inschrijving op het opgegeven mailadres.
Annuleringsbeleid: Tot 30 dagen voorafgaand aan de eerste dag van de bijscholing: workshopbedrag minus € 50,- administratiekosten. Tussen 30 dagen en 15 dagen voorafgaand aan de scholing: 50% teruggave. Daarna geen teruggave van het cursusbedrag. Als je iemand anders vindt om in jouw plaats te komen, dan teruggave van het workshopbedrag minus € 50,- administratiekosten. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn wegens dringende redenen, kun je de workshop tegen een gereduceerde prijs bij een volgende gelegenheid inhalen.

Mocht je een sessie missen wegens ziekte of doordat je weggeroepen werd naar een bevalling, dan kijken we of we voorafgaand aan de volgende bijeenkomst een korte 'catch up' kunnen doen (eventueel per skype het theoretische gedeelte). In overleg kan een dag eventueel bij een volgende gelegenheid ingehaald worden.

*de korting voor JJ Doula en In Bloei geldt voor studenten die nog in opleiding zijn (en studenten prijzen vragen voor hun doula-begeleiding). Voor afgestudeerde / werkende doula's die bij JJ Doula of In Bloei de opleiding hebben gedaan, geldt de NBvD-prijs.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms