Ylioppilaskoti Konviktin yleinen asukashaku
Konvikti on kristillinen ylioppilaskoti. Ylioppilaskoti on asumismuoto, jossa asukkailla on oma huone ja keittiö, wc ja suihku ovat yhteisinä tiloina. Ylioppilaskodin tekee kuitenkin ylioppilaskodiksi soluasumisen sijasta se, että asukkaiden kesken pyritään yhteisöllisyyteen: tekemään yhdessä, olemaan yhdessä. Perusperiaatteenamme on tarjota koti lahjakkaille, vähävaraisille ja kauempaa tuleville teologian opiskelijoille. Kuitenkin myös muut opiskelijat otetaan huomioon. Ei-opiskelijoita ei pääsääntöisesti huomioida.

Yleisessä haussa valitut asukkaat aloittavat kodin asukkaina 1.9.2017. Konviktin vuokrataso on tällä hetkellä 310-445 euroa/kk yhden hengen huoneissa. Kahden hengen huoneissa vuokrataso on 252 euroa/kk.

Hakemuksen täyttämisohje
Hakijat pisteytetään koulumenestyksen, varallisuuden ja muiden tekijöiden perusteella ja asetetaan järjestykseen. Ilmoittamattomista tiedoista ei anneta pisteitä.

Hakemuksessa ilmoitetaan hakijan perus- ja yhteystiedot, koulumenestys (päättötodistuksen keskiarvo, ylioppilastodistuksen neljä korkeimman arvosanan saanutta koetta), varallisuus (iästä ja elämäntilanteesta riippuen oma tai vanhempien), suositukset kahdelta henkilöltä (mieluiten entisiä konviktilaisia, teologeja tai kristillisten seurakuntien työntekijöitä). Suosittelijoiden nimet ilmoitetaan hakemuksessa, muttta suosittelijoiden tulee lähettää itse suositukset sähköpostitse isännälle (apotti@konvikti.fi). Suosituksen tulee koskea Konviktiin hakemista.

Hakemuksen täyttämistä varten tarvitset (1) toisen asteen koulun päättötodistuksen, (2) ylioppilastutkintotodistuksen, (3) edellisessä verotuksessa vahvistetun verotodistuksen itseltäsi ja vanhemmiltasi ja (4) vapaamuotoisen hakemuksen sekä (5) vapaamuotoisen omaelämäkerran. Omaelämäkerran voi sisällyttää hakemukseen.

Hakemuksen lähetettyäsi saat siitä ilmoituksen Google Docsin antamana. Sähköposti-ilmoitusta ei tule.

Hakemusten tietoja käsittelevät vain isäntä, kesäisäntä ja johtokunta.

Hakuajat
Haku Konviktiin alkaa tämän hakulomakkeen tultua avoimeksi. Hakuaika päättyy 31.7.2017 klo 23.59. Johtokunta tekee asukasvalinnat 9.8.2017 klo 16.00 alkavassa kokouksessa, ja isäntä soittaa valituille kokouksen jälkeen, luultavasti klo 18-20, tai viimeistään seuraavana päivänä.

Mikäli valittua ei saada kiinni riittävässä ajassa, siirrytään listassa seuraavaan.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms