Отворена консултација: Нацрт анализа на законската рамка за образование и можностите за вклучување на отворените образовни ресурси
Со пополнување на овој формулар Вие го оставате вашиот коментар по повод „Нацрт анализа на законската рамка за образование и можностите за вклучување на отворените образовни ресурси“
Име и презиме
Your answer
Институција/Организација
Your answer
Имејл
Your answer
Ваш коментар *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy