TEAM ACADEMY SPECIALIZÁCIÓ JELENTKEZÉSI LAP


Kedves Specializációválasztás előtt álló Hallgató!

Örülünk, hogy a Team Academy specializáció iránt érdeklődő hallgatók között köszönthetünk! Információkat a specializációról honlapunkon (https://teamacademybudapest.hu/), vagy Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/TeamAcademyBudapest/) találsz.

Annak érdekében, hogy mi is jobban megismerhessünk téged, kérjük, töltsd ki a következő rövid kérdőívet! A kérdőív során megadott válaszaidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azt nem adjuk ki, elérhetőségedet pedig csak a motivációs beszélgetésre vonatkozó információk megküldésére használjuk.

Mit kell tehát tenned, ha szeretnél a Team Academy-re járni!

Lájkold Facebook oldalunkat és figyeld Neptun üzeneteidet, mert ezen a két csatornán fogunk informálni aktuális teendőidről!

Június 30-ig
---> Töltsd ki ezt a 10 perces kérdőívünket. A véglegesítés után visszaigazoló e-mailt küldünk. (Csekkold, megérkezett-e! Ha esetleg nem, kérjük, írj a teamacademy@uni-bge.hu címre!)

Június 15. után
---> Csatlakozz a Teams felületen lebonyolítandó motivációs beszélgetésre! A motivációs beszélgetések június 30-án, vagy július 6-án, a neked megfelelő időpontot a kérdőívben tudod megadni! A beszélgetésre nem szükséges külön készülnöd, a beosztást és a bejelentkezési linket a Teams felületre néhány nappal a felvételi előtt megküldjük.
---> A specializációválasztás időszaka alatt a Neptun rendszerben ne felejtsd el megjelölni a Team Academy specializációt!

Júliusban:
A specializációkra való bekerülés eredményéről júliusban kapsz értesítést, legkorábban július második hetében.

Szeptember:
A Team Academy specializációra bekerült hallgatókat egy izgalmas és intenzív programmal várjuk már a regisztrációs héten!

Amennyiben a specializációválasztással kapcsolatban kérdésed merülne fel, további információra lenne szükséged, írj nekünk üzenetet Facebook oldalunkon, vagy e-mailben a teamacademybudapest@uni-bge.hu címre!

Reméljük, hamarosan Téged is a specializáció ifjú vállalkozójaként üdvözölhetünk!

A 'Team Academy Budapest' Coach-ai”
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy