Tervezd meg a jövőd! Jelentkezz egyéni tanácsadásra vagy tréningre! 

Mindenki egy olyan életpályára vágyik, amit bejárva egy boldog és sikeres életet tudhat magáénak. A pályaválasztásnak nem egy szorongással teli vagy elkapkodott eseménynek kellene lennie, hanem egy tudatosan átgondolt és kreatív tervezés eredményeként megszülető pozitív döntésnek. Minden fiatal előtt nyitva áll egy csodálatos életút lehetősége, csak meg kell ismernie az erősségeit, fel kell fedeznie a karriervágyait, és kell egy terv, amin elindulhat álmai megvalósítása felé.

Ezekben tudok segíteni a pályaválasztás előtt állóknak!

A szolgáltatásaim:

Egyéni pályatanácsadás: A tanácsadás során a fiatal felfedezi a hozzá leginkább közel álló szakmák, hivatások körét, ezekhez hozzárendeljük a megfelelő továbbtanulási lehetőségeket, és megtervezzük, mi kell ahhoz, hogy nagy eséllyel be is kerüljön a kiválasztott intézménybe.

Pályaválasztási tréning: A négy alkalmas csoportos tréning elvégzése költséghatékony módja annak, hogy a résztvevőkben tudatosuljanak az erősségeik, érdeklődési köreik. Megtudhatják, mely szakmák állnak hozzájuk a legközelebb, és ezekhez milyen képzések elvégzésen keresztül vezet el az út.

Kreatív életpálya-építési tréning: Hét alkalmas csoportos tréning, mely során a résztvevők kreatív és játékos eszközökkel kerülnek közelebb önmaguk, a körülöttük lévő világ és a jövőbeli terveik megismeréséhez. A fókuszban természetesen a pályaválasztás áll, de azt is megtanulják, hogy a kreatív gondolkodás, tervezés és cselekvés fejlesztésével hogyan lesznek képesek a későbbiekben is tudatosan építeni az életpályájukat.

Ha tájékozódnál még a szolgáltatásról, akkor kattints ide.

Nem kell rögtön elköteleződni. Az űrlap kitöltése után első körben telefonon veszem fel Veled a kapcsolatot, és egy ingyenes konzultáció keretében röviden átbeszéljük a tanácsadás vagy a tréningek kereteit. Ha találkoznak az elképzelések, akkor pedig bele is vághatunk!

Üdvözlettel,

Tóth Ákos Károly

pályaorientációs és
életpálya-építési szakember

+36 30 392 3412 info@eletpalyaepites.hu
www.eletpalyaepites.hu

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Kérlek, add meg a teljes neved. *
Kérlek, add meg a telefonszámodat, amin felvehetem veled a kapcsolatot.
*
Ha van bármilyen kérdésed, megjegyzésed, akkor azt ide írhatod.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy