Godkännandeblankett för Mobila filmverkstaden HT2018
Tack för att du skriver på Godkännandeblanketten för den Mobila filmverkstaden som sker genom Stockholms filmfestival Junior i samarbete med Skapande skola! Ditt godkännande av blanketten krävs eftersom omyndiga inte får vara delaktig i filmverkstaden utan vårdnadshavares tillstånd och behöver ha skrivits på innan filmverkstadsdagen.

Skolan har bokat denna filmverkstad med syftet att eleverna ska få lära sig hur det kan gå till att utveckla en historia och spela in en film och redigera den i redigeringsprogram på egen hand, samt förhoppningsvis väcka deras intresse att fortsätta med filmskapande i framtiden.

Filmerna som görs under Mobila Filmverkstaden deltar i festivalens kortfilmstävling 1 minut film och blir automatiskt bidrag i STOCKmotions kortfilmstävling. Inga filmer visas utan att vårdnadshavare informeras. Tävlingen har deadline 1 april 2018. Filmer skapade efter deadline är med i 2019 års tävling och vid nominering visas de inte utan filmskapares tillstånd.

Vi arrangerar dessutom en gratis filmfestival i april 2019 med filmer från hela världen för alla mellan 6-19 år och pedagoger. Läs mer om hur ni bokar plats på vår webb i länkarna nedanför.

Dessutom kommer ett urval av filmerna som skapas på Mobila filmverkstaden att visas vid ett tillfälle i samband med filmfestivalen under festivalveckan april 2019.

Stockholms filmfestival Junior arrangerar även:

- SPORTLOVETS FILMVERKSTAD: skapa film med fritids eller familjen på museer i Stockholm under v. 9! Läs mer här:
http://www.stockholmfilmfestival.se/sv/junior/2017/sportlovets-filmverkstader

- KORTFILMSTÄVLINGEN 1 MINUT FILM: skicka in fler filmer som du gjort och tävla om fina priser! Läs mer här: http://www.stockholmfilmfestival.se/sv/junior-2017/1-minut-film

- FILMFESTIVALVECKA MED FRI ENTRÉ: för alla barn och unga och pedagoger på biografer runt om i Stockholm under festivalveckan 16-21 april 2018! Läs mer här: http://www.stockholmfilmfestival.se/sv/junior-2017/om-junior

Välkomna!

Härmed godkänner jag att barnet som jag är vårdnadshavare till har tillåtelse att vara delaktig i Stockholms filmfestival Juniors Mobila Filmverkstad och kortfilmstävlingar. *
Skriv ditt fullständiga för- och efternamn (Vid gemensam vårdnad krävs båda vårdnadshavarnas underskrifter.)
Your answer
Ange barnets förnamn *
Your answer
Ange barnets efternamn *
Your answer
Ange barnets kön *
Skolans namn *
Obs! Viktigt!
Your answer
Klass som barnet går i *
Obs! Viktigt att fylla i detta! Skriv t ex "5A"
Your answer
Din mejladress *
Detta är ett sätt att få kontakt med er ifall att klassen blir nominerad i 1 minut film-tävlingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stockholms Filmfestival AB. Report Abuse - Terms of Service