Ifivezető műhely
Műhelyvezető: Weiner Zoltán
Létszám és korhatár: nincs
Időtartam: 4 alkalmas

Azokat várjuk erre a műhelyre, akik úgy érzik, értették meg, hogy Isten a fiatalok közötti szolgálatra hívja őket. Ehhez nem kell lelkésznek, pszichológusnak, mechatronikai mérnöknek vagy közgazdásznak lenni –az általam ismert legjobb ifivezetők nem azok. A héten arról fogunk beszélgetni, mik egy ilyen fiatalok között végzett szolgálat lehetőségei a gyülekezetben. Tegyük fel, hogy szeretnél ebbe a szolgálatba bekapcsolódni – mit csinálj? Mit ne csinálj? Hogyan (ne) csináld? Ha ifivezető szeretnél lenni, Istenhez való elkötelezettséged mellett szükséged lesz vezetői, szervezői, bibliaértelmezési, csoportvezetői, lelkigondozói, stb. készségeid edzésére. A műhelyben szó lesz a szolgáló csoport vezetéséről, ifjúsági csoportok alakításáról és vezetéséről, a fiatalok gondolkodásáról és jellemzőiről, programok szervezéséről, a gyülekezettel és a szülőkkel való kommunikációról – és a te kérdéseidről. Előadás, interaktív feladatok, egyéni és közös munka, imádság egyaránt helyet kap majd. Szeretnénk együtt figyelni Istenre, és megosztani egymással tapasztalatainkat, kérdéseinket, sikereinket és kudarcainkat. Minden ilyen szolgálatot azonban egyedül Istenbe gyökerezve lehet végezni. Ízlelgesd azt az igét, amit Isten Jeremiásnak mondott:„Mielőtt megformáltalak az anyaméhben, már ismertelek, és mielőtt a világra jöttél, megszenteltelek, népek prófétájává tettelek…” (Jer1,5)
(Az ifivezetői műhely – bár átfedések biztos lesznek – nem azonos a tavalyi csoportvezetői műhellyel, így a tavalyi résztvevőket is szeretettel várjuk! )

Akik eddig erre a műhelyre jelentkeztek: (katt a linkre)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vR_rJyIX2efhoQ7Ka5Q06XbGL3dOkYwHmYli3MD94cv2fh6wTXbNupg0dXxPfSiZ5dR1O6poHXVcdg2/pubhtml?gid=167017523&single=true

Ha erre a műhelyre jelentkeznél írd ide a neved, ha nem, akkor zárd be az ablakot, és iratkozz fel egy másik műhelyre.

NÉV:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms