Aanvraagformulier faciliteiten voor PMH Bryan Adams Middelkerke 2017
Beste,

Het is helaas niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor de faciliteiten voor bezoekers met een handicap tijdens het concert van Bryan Adams.

Om naar de parking voor personen met een handicap te rijden, dien je in het bezit te zijn van een specifiek doorlaatbewijs. Alle voorbehouden parkeerplaatsen zijn ondertussen al enige tijd volzet dus we kunnen geen plaats meer voor je reserveren. Ook op vertoon van de blauwe parkeerkaart of een medisch attest zal je dus niet tot aan de voorbehouden plaatsen geraken.

Om gebruik te maken van de andere faciliteiten (zoals alternatieve ingang, meebrengen van een klapstoel,…) kan je je steeds aanmelden aan de alternatieve ingang voor mensen met een handicap. Deze bevindt zich aan de Westendelaan en honderd meter links van de reguliere ingang. Dit is de enige toegankelijke ingang voor rolstoelgebruikers, de hoofdingang is niet toegankelijk. Er wordt dan gekeken wat nog mogelijk is. Indien je geen zichtbare handicap hebt, breng dan een kopie mee van een medisch attest.

Gebruik van het rolstoelpodium is niet meer mogelijk, dit is reeds volzet.

Wil je volgend jaar zeker zijn van de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten? Doe dan tijdig je aanvraag.

Bedankt voor je begrip.

Inter

This form was created using Google Forms. Create your own