Moja zgodba
Živjo, študent_ka!

V preteklem tednu smo moderatorji skupine Študenti še obstajamo začeli z analizo rezultatov ankete, ki smo jo pripravili z namenom, da pridobimo ključne informacije, vezane na trenutno študentsko problematiko. Zelo povedni so bili že podatki, pridobljeni z zaprtim tipom vprašanj, vendar pa smo bili resnično ganjeni predvsem ob prebiranju opisnih odgovorov številnih študentov_k, ki so se v obdobju epidemije znašli_e v stiski. Vaše osebne zgodbe in izkušnje so se nas zares dotaknile in žal nam je, da ste nekateri zaradi spremenjenega načina dela in obstoječih omejitev morali tudi v celoti opustiti študij.

Zgodbam bi zato radi dali svoj glas. Cilj "Moje zgodbe" je zbrati zgodbe študentov_k, ki jih bomo v nadaljevanju s pomočjo igralcev (nas moderatorjev_k) posneli v obliki (anonimnih) izjav ali pa jih v obliki izjave tudi objavili in bodo na ta način skušale javnosti nuditi boljše razumevanje nastalih stisk. Menimo, da ne smemo zgodb nikoli spregledati ali pozabiti.

Zavedamo se resnosti študentske problematike, zato smo se povezali z različnimi iniciativami in organizacijami, ki nam bomo pri projektu pomagale. Skupaj z nami vam bodo glas pomagali omogočiti tudi LDŠ, Mi smo ŠDL, ŠtuDŠŠ, študentski sveti fakultet Univerze v Ljubljani, Univerze na Primorskem, Univerze v Mariboru, Univerze v Novi Gorici in Univerze v Novem Mestu, Študentski sveti svetovalcev Univerze v Mariboru, Univerze na Primorskem ter zavod Študentski dom Ljubljana, Študentska organizacija Slovenije, Študentske organizacije Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru in Univerze na Primorskem, Zveza študentskih klubov Slovenije ter Svet ŠOLS.

Vabimo te, da z nami podeliš svojo zgodbo in s tem poskrbiš, da boš slišan_a – da bomo slišani vsi študentje!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.