Enquête taalsectorverkenning / ondernemingen & organisaties
Deze enquête maakt onderdeel uit van een verkenning van de taalsector in het Nederlandse taalgebied. Door de vragen in de enquête te beantwoorden (dit kost ongeveer 10 minuten) draagt u direct bij aan de zichtbaarheid van het beroepsveld. Uw gegevens worden door ons anoniem verwerkt en uitsluitend ten behoeve van dit onderzoek gebruikt.

De verkenning beoogt de economische betekenis van de taalsector in het Nederlandse taalgebied in kaart te brengen. Hierdoor wordt zichtbaar welke economische activiteiten tot de taalsector gerekend kunnen worden, en in welke economische sectoren taaldiensten en taalproducten worden geleverd. De enquête is samengesteld in consultatie met deskundigen en vertegenwoordigers van branche- en vakorganisaties uit de taalsector.

Als uw organisatie deel uitmaakt van een internationaal concern, wilt u dan de antwoorden invullen voor de Nederlandse vestiging?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

1. Welke talige diensten en / of producten levert uw onderneming / organisatie? *
Your answer
2. Hoe beschrijft u aan niet-vakgenoten uw werkzaamheden / diensten / producten, bijvoorbeeld op uw website of visitekaartjes? *
Your answer
Definitie
Tot op heden bestaat er geen definitie van de taalsector. Beroepen die binnen de taalsector (zouden kunnen) vallen, zijn bijvoorbeeld: communicatiespecialist, dichter, journalist, logopedist, notulist, ondertitelaar, presentator, rapper, redacteur, schrijver, taalanalist, taaldocent, tolk, uitgever, vertaler en woordvoerder.
3. Behoort uw onderneming / organisatie volgens u tot de taalsector? *
4. Sinds welk jaar is uw onderneming / organisatie actief in de taalsector? *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms