Aanvraag optreden M.I.P. Drumcorps

M.I.P. Drumcorps is opgericht in 2009 met een kleine groep fanatieke slagwerkers. Van oefenen op alleen de oefenpads tot de aanschaf van de gehele drumline. M.I.P. is actief in zowel binnen- als buitenland en participeert tijdens streetparades en taptoes. Van de kleine braderieën tot grote optochten, M.I.P. laat zich op verschillende terreinen zien. De groep bestaat momenteel uit 11 leden. Hiervan spelen 4 op de bassdrums, 7 op de snaredrums.

De muziek die M.I.P. ten gehore brengt bestaat uit de ‘old school’ marsen zoals die door het slagwerk bij fanfares worden gespeeld, maar ook de drumcorps style cadences en grooves. Daarnaast speelt M.I.P. een show waarin de verschillende stylen worden gecombineerd met stick tricks. Dit maakt M.I.P. een veelzijdige club die voor allerlei gelegenheden inzetbaar is.

Contactgegevens:

E-mail: info@mipdrumcorps.nl
Telefoonnummer: +31629547353
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam organisatie *
Naam contactpersoon *
Wanneer is het optreden? *
MM
/
DD
/
YYYY
Waar is het optreden? *
Wat voor soort optreden verwacht u van ons? *

Wij zijn in te zetten tijdens streetparades, lopende optredens tijdens optochten, intochten of een defilé. 

Daarnaast hebben wij een show van ongeveer 11 minuten waarbij we in formatie lopen, staan, bewegen en met stokken verschillende tricks uitvoeren. Afhankelijk van de afmetingen van de ruimte die we ter beschikking hebben kunnen we een uitgebreide of beperkte versie van de show opvoeren. 

Mocht er in de avond worden gespeeld of op een podium waarbij de verlichting regelbaar is kunnen we ook gebruik maken van onze lichtgevende stokken die een extra dimensie geven aan de tricks die wij uitvoeren. 

Als laatste optie is er de stand-still, waarbij we op een klein podium of langs de route van een event stilstaand muziek ten gehore brengen. We kunnen dan wel onze show laten horen en de stick tricks laten zien maar zullen zelf niet bewegen. Daarnaast kunnen wij onze standaard marsen spelen. 

Wat is de duur van het optreden?  *
Onze standaard optreedt blokken zijn tussen de 10 en 15 minuten. Onze show duurt ongeveer 11 minuten. Indien u bij de vorige vraag streetparade heeft gekozen kunt u hier 'Nader te bepalen' aanvinken. 
Vergoeding *
Hier kunt u invullen welke vergoeding u over heeft voor een optreden met hiervoor ingevulde gegevens. Dit is handig voor ons indien u een vaste vergoeding hanteert. U kunt ook invullen dat dit nog nader dient te worden afgestemd. 
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy