Volem conèixer les vostres propostes entorn el nou Pla d'Impuls de la Dansa
Com ja sabeu, hem obert un procés participatiu per escoltar les vostres veus i debatre com volem que sigui aquest futur pla de desenvolupament del sector. 

A continuació us avancem els eixos sobre els quals girarà el nou Pla, i a sota podreu explicar-nos les vostres propostes al respecte. No cal que les contesteu totes, sinó aquelles sobre les quals vulgueu aportar alguna idea. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognom *
Mail *
Número de soci/a *
CIRCUIT NACIONAL
La voluntat és avaluar la mesura extraordinària que s'està duent a terme aquesta tardor, Tardor en Dansa, per veure si pot créixer en municipis i arrelar els propers tres anys del nou Pla. També es vol crear un nou projecte d’acompanyament als programadors i un sistema d’ajuda a les petites i mitjanes produccions de dansa (Dansa Nacional en Gira), una iniciativa que ja es va dur a terme amb bons resultats fa un parell d’anys.
Tens alguna proposta a fer entorn el Circuit Nacional?
INTERNACIONALITZACIÓ
Pel que fa a la internacionalització s'ha plantejat unir esforços amb l’Institut Ramon Llull per tornar a activar plataformes que ajudin a la projecció de la dansa feta a casa nostra, amb una mirada d’arc mediterrani. Una iniciativa que també es coordinarà amb la creació del Nou Mercat Estratègic de la Dansa que també s’està treballant des de l’administració amb les veus de tot el sector.
Tens alguna proposta a fer referent a Internacionalització?
SUPORT A LA CREACIÓ VINCULADA AL TERRITORI. CREACIÓ EN XARXA
S’ha posat damunt la taula la creació de quatre nodes coreogràfics nacionals, amb l’objectiu de tenir uns equipaments de referència al país que apostin per artistes residents i ajudar a millorar les condicions del creador, així com aconseguir arrelar un projecte de ciutat vinculat a aquesta companyia resident.
Fes-nos arribar les teves idees entorn la creació en xarxa vinculada al territori.
Tens propostes que no estiguin actualment contemplades en aquests eixos?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy