Plaats een bericht in het maandblad de Linkse Socialist van mei 2019!
VOORSTEL VAN STEUN VOOR EEN LINKSE ALTERNATIEVE PERS

De geloofwaardigheid van de traditionele media is vandaag geschonden. Toch blijven ze hun monopolie over berichtgeving grotendeels houden. Ook in het digitale tijdperk is het degene met veel geld die zijn mening het makkelijkst kan verspreiden. Deze grote mediabedrijven, maar ook bedrijven als facebook, twitter, instagram, google ... hebben andere belangen dan werkenden, gepensioneerden, jongeren, vrouwen ... ze kiezen dan ook in de eerste plaats artikels die hun belangen dienen. Kijk maar naar de gele hesjes in Frankrijk, waar het vanaf de eerste weken uitsluitend over het geweld van de betogers en xenofobie ging in plaats van over de inhoud. Bij de klimaatstakers worden constant experts en deskundigen aan het woord gelaten, maar de jongeren zelf bijna niet (of ze moeten een grappig bordje mee hebben). Om nog maar te zwijgen over acties van de vakbonden: volgens de traditionele media weet iedereen dat we langer zullen moeten werken en dat ons sociaal systeem onhoudbaar geworden is.

Alleen al om al dit fake news te counteren hebben we media als de Linkse Socialist en socialisme.be nodig. Maar daar stopt de rol van socialistische media niet. Wij maken deel uit van de bewegingen van vakbonden, werkenden, gepensioneerden, jongeren, vrouwen ... Daarom doen we ook voorstellen over hoe, volgens ons, de strijd het best gevoerd kan worden, welke lessen er te trekken zijn uit voorgaande bewegingen en laten we mensen kennis maken met het marxisme.

STEUN DE SOCIALISTISCHE MEDIA!

Om ons maandblad te publiceren en onze website te stofferen hebben we u en uw solidariteit nodig. Misschien bent u het niet altijd eens met ons, maar u begrijpt dat de benadering die wij brengen uniek is en dat die steun verdient. We rekenen niet op rijke geldschieters, maar op het enthousiasme van onze lezers en sympathisanten. In de eerste plaats, voor zover dat nog niet het geval is, nodigen we u uit een abonnement te nemen op de Linkse Socialist, zodat u iedere maand uw portie antikapitalistische en socialistische analyses kan lezen en tegelijk onze politieke werking ondersteunt.

Naar aanleiding van 1 mei, de internationale dag van de arbeid, vragen we lezers, organisaties, sympathisanten, bevriende handelszaken ... om onze socialistische media te ondersteunen met een meigroet, een strijdbaar bericht of een boodschap aan de lezers van deze krant.

Hieronder vindt u alle nodige info voor het nemen van een abonnement en/of het plaatsen van een meigroet. Die zal in onze krant gepubliceerd worden op 1 mei, maar het is in maart en tot mid-april dat we de boodschappen moeten ontvangen! (De campagne loopt af in de week van de 15e april)

Email address *
Hoe ons steunen? *
Required
Ik wil een abonnement nemen op de Linkse Socialist
Abonnementformule:
Ik wil een meigroet plaatsen in de Linkse Socialist van mei 2019 en op socialisme.be
Formaat/Tarief van de meigroet:
BOODSHAP
> Pas de lengte van uw tekst aan het gekozen formaat aan a.u.b.
> Twijfel niet om ons een logo of afbeelding te sturen bij of in plaats van de tekst (zwart/wit).
Tekst:
Your answer
(opmerking)
Your answer
GEGEVENS
Voornaam, Naam:
Your answer
Organisatie / Vereniging (indien nodig):
Your answer
Adres (vooral voor abonnement):
Your answer
Telefoon:
Your answer
BETALING
U kan het bedrag dat overeenstemt met het gekozen formaat storten op rekening nummer van ‘Socialist Press’ BE31 5230 8092 5155 (BIC TRIOBEBB), met vermelding “meigroet” of “abonnement”.
Betaling *
Bedankt!
Voor vragen, opmerkingen of nood aan meer info, aarzel niet ons te contacteren: redactie@socialisme.be
[ook om een logo of afbeelding te sturen bij of in de plaats van de tekst (zwart/wit)]
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service