Planet Z Ötletpályázat - vállalkozói partnerség adatlap
Kedves Partnerünk!

Köszönjük érdeklődését a Planet Z célkitűzései iránt!

A Zöld Követ Egyesület ötletpályázattal induló ösztöndíjprogramot hirdet 18 és 25 év közötti fiatalok részére innovatív környezetvédelem témakörben bármely olyan ötletre, ami új kezdeményezés, és amelynek elterjedésével együtt védhetjük meg a bolygónkat. A legsikeresebb pályázók jutalmat, 10 hónapos ösztöndíj-programban való részvételt nyernek összesen 2.300.000 Ft keretösszegig. Ezeken túl szeretnénk, ha minél több fiatal valamilyen formában támogatást kaphatna ötlete megvalósítására, ehhez keressük azokat a vállalkozásokat, intézményeket, amelyek különdíjat, vagy akár üzleti kapcsolatot ajánlanának a számukra kiemelkedő jelentkezőknek, cserébe mi a pályázat oldalán, illetve a kommunikációnkban is kiemelt helyet szentelünk a csatlakozó vállalkozásoknak, intézményeknek.

Kérjük, ha pályázatunk felkeltette érdeklődését, adja meg adatait, hogy kollégánk felvehesse Önökkel a kapcsolatot különdíj/ további nyeremény egyeztetése kapcsán.

Köszönettel,
a Planet Z ötletpályázat szervezőcsapata
Zöld Követ Egyesület
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Cégnév *
Kapcsolattartó neve *
Kapcsolattartó e-mail címe *
Kapcsolattartó telefonszáma *
Tervezett fejajánlás, együttműködési forma? (különdíj, tárgyi nyeremény, üzleti kapcsolat, stb.) *
A fenti adataim megadásával  és az adatok elküldésével hozzájárulok, hogy a pályázat kapcsán rendszeresen tájékoztatást kapjak e-mailben.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy