Libraria Euro Market
Cum comandam volumele disponibile prin Libraria Euro Market operata de Elmarcont srl CIF 18205300

Comenzile pot fi lansate in urmatoarele moduri:
- completand formularul de comanda de mai jos
- achizitie din lanturile de librarii clasice
- comenzi telefonice sau pe sms la nr. de telefon 0752 404 328

_____________________________________________________________________
Procesarea datelor personale ale persoanelor fizice conform Regulamentului UE 679/2016
Datele dvs. vor fi colectate și procesate doar în scopul în care au fost colectate prin prezentul formular. Puteți oricând să vă exercitați drepturile dvs. garantate de GDPR trimițând un email la adresa euromarketro@gmail.com.

Aveți dreptul oricând să solicitați retragerea consimțământului dvs. contactându-ne prin email. Daca da, datele dvs vor fi  pastrate in baza date timp de 36 luni. Dacă nu vom avea acceptul dvs, nu vă putem răspunde la această solicitare.

De asemenea, beneficiați de toate drepturile prevăzute de Regulamentului (UE) 2016/679, inclusiv de posibilitatea de a ne cere explicații și detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal și dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere dacă considerți că v-au fost încălcate drepturile.

In conformitate cu Art. 13 din GDPR în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către compania noastră, vă informăm că datele sunt colectate si procesate dupa cum urmeaza:
- pentru a îndeplini o obligație legislativă legată de activitatea economică a noastră, în special, cu privire la obligațiile legale administrative, contabile și fiscale,
- in baza unui interes legitim pentru mentinerea comunicatiilor cu dvs. si livrarea produsului solicitat

Datele personale sunt procesate conform Politicii noastre operatorului logistic, Euro Market (sc Elmarcont srl) https://www.euromarket.ro/confidentialitate.php 
Noi va respectam toate drepturile dvs, inclusiv dreptul de a va sterge toate datele la cererea dvs. care poate fi transmisa prin email la adresa euromarketro@gmail.com
Datele vor fi depozitate pe serverul de date (Drive, Gmail) al Google Inc. in Statele Unite ale Americii si local, in Romania, pe echipamentele companiei Elmarcont srl. Noi vom pastra datele dvs. maxim 3 an de zile.
Noi va respectam toate drepturile dvs, inclusiv dreptul de a va sterge toate datele la cererea dvs. care poate fi transmisa prin email la adresa euromarketro@gmail.com
La datele dvs. are acces personalul angajat al Catedrei Internationale OnorificeJean Bart - Fundatia Euro Link pentru realizarea contului pe platforma de e-learning si rezolvarea solicitarilor transmise de dvs.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy