Vprašalnik o čezmejnem sodelovanju na podonavskih in jadransko-jonskih makroregijah
Ta vprašalnik je nastal v okviru projekta “SECCo2 - Youth for cross-border partnerships and cohesion of the EUSDR and EUSAIR” podpira ga Danube Strategic Project Fund e dal PA10 – “Institutional Capacity and Cooperation” strategije EU za Podonavje.

Glavni cilj vprašalnika je zbiranje podatkov o oblikah in strukturah čezmejnega sodelovanja, ki so aktivne na območju Donave in območjih jadransko-jonskih regij. Zaradi tega bodo podatki objavljeni na spletni platformi, s ciljem nuditi dostop lokalnim zainteresiranim strankam (EZTS, evroregije, mesta, združenja, zbornice itd.), ki se ukvarjajo z dejavnostmi CBC.

Če zastopate eno od teh podjetij in se zanimate za najnovejše dogodke v zvezi s čezmejnimi pobudami in projekti, se prijavite na platformo tako, da izpolnite vprašalnik (približno 35 minut). Za tiste, ki pa se ne ukvarjajo s podobnimi projekti, vas pa prosimo, da posredujete informacijo o dostopu na portal zainteresiranim.strankam.

Za več informacij o projektu: http://cesci-net.eu/secco2

Za vsa vprašanja ali težave povezane z vprašalnikom, se obrnite na nas na cesci@cesci-net.eu. Upoštevajte, da mora imeti uporabnik dostop na Google Account.

Prosimo vas, da predno izpolnite vprašalnik, preberite informativni oddelek o uporabi vaših osebnih podatkov: goo.gl/Sjtt4G

Hvala za sodelovanje!

V skladu z uredbo predstavljeno v informativnem oddelku, soglašujem z obdelavo svojih osebnih podatkov *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CESCI. - Terms of Service - Additional Terms