Escola de Pasqua 22-23. AFA Ceip Costa i Llobera i Sa Llosa Petita
Emplenau UN FORMULARI PER INFANT

Número de compte per fer l'ingrés  ES81 2100 8113 5113 0011 6530

CONCEPTE: Escola de Pasqua +LLINATGES, NOM de l'infant

** Per poder dur a terme l'Escola de Pasqua es necessita un MÍNIM D'11 INSCRIPCIONS (s'avisarà amb temps en cas de no realitzar-se).

** Es considerarà al nin o nina INSCRIT UNA VEGADA ARRIBI EL PAGAMENT D'INSCRIPCIÓ.

** Es prega RIGUROSITAT en la data d'inscripció.

DATES PER FER L'INSCRIPCIÓ DEL 27 DE FEBRER AL 12 DE MARÇ (tot dos inclosos).

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
LLINATGES, NOM de l'infant *
Data de Naixement *
Sou SOCIS de l' AFA del curs 22-23?
*
Sou família nombrosa? *
Nom de la persona contacte i parentiu (pare, mare, tutor/a...) *
Telèfon de l'anterior persona de contacte *
Correu electrònic de la persona de contacte *
Opcions d'inscripció *
Opcions d'inscripcions de dies solts. Escriviu els dies que voleu que els infants acudeixin.
Servei de MATINERA? (a partir de les 7'30h). *
Servei de matinera dels dies solts. Indicau els dies.
Pateix el vostre infant qualque al·lèrgia i/o intolerància? Qualque malaltia o pertany a qualque grup de risc a tenir en compte? Especificau quin/a.
*
Pren qualque medicament? Quin?
*
Persones autoritzades a recollir a l'infant  (NOMS I DNI) 
*
Autoritz al meu fill/filla a assistir a l’activitat promoguda per Sa llosa Petita
*
Autoritz a Sa Llosa Petita a l’ús de la imatge del seu fill/a per poder promocionar les nostres activitats a la pàgina web i a xarxes socials?
*
Condicions generals (s’han d’acceptar) Condicions Generals i Política de Privacitat de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de SA LLOSAPETITA MIQUEL COSME REUS PÉREZ amb CIF 43183347L i domicili social situat a C/ Son Tugores II,3 , Lloseta 07360, Illes Balears amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informaciórelacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, SA LLOSA PETITAinforma que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir ambels preceptes esmentats anteriorment.Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, quevostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment perutilitzar-los per les finalitats esmentades.SA LLOSA PETITA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent,adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que SA LLOSA PETITA es comprometa adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quansiguin inexactes.D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir elsdrets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament deles seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat pel tractament dels mateixos,dirigint la seva petició al mail: sallosapetitamail.comL’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de SA LLOSA PETITA, dirigint-seper telèfon a 695064654 (Miquel)Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que considerioportuna.Amb enviament de el formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de SALLOSA PETITA.DADES (també s’han d’acceptar)Autoritzo a Sa Llosa Petita perquè utillitzi les dades de la inscripció per ser utilizades per informar-mesobre les activitats que realitzi l'empresa per correu electrònic o Whatsapp.   
*
FIRMA I DNI *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy