Taller Disseny de projectes: estructura, eines útils, viabilitat i presentació
Dies 8, 13 i 15 de febrer de 2017. De 19 a 21 h
Centre cívic Espai Gatassa, carrer Josep Monserrat Cuadrada, 1. Mataró

L’Agència municipal de Suport a l’Associacionisme, de l’Ajuntament de Mataró, organitza un taller sobre "Disseny de projectes enfocat a conèixer les bases teòriques i pràctiques per dissenyar un projecte". Treballarem en l’estructura, les eines que ens poden ser útils en cada ocasió, la viabilitat per poder-lo realitzar i la seva presentació.

És un taller participatiu on cada entitat ha de portar la seva idea de projecte o activitats.

Aquesta formació està adreçada a tots els membres d’entitats sense ànim de lucre i, especialment, a les que es tenen previst demanar subvencions.
NOM *
COGNOMS *
CORREU ELECTRÒNIC *
TELÈFON *
ENTITAT *
CÀRREC *
TENS UN PROJECTE? *
DIGUES QUIN PROJECTE TENS *
AVIS LEGAL *
D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de setembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades introduïdes en el formulari són les estrictament necessàries i s’incorporaran al fitxer Plans Integrals del qual és responsable el Servei de Projectes transversals, Participació i Ciutadania. La finalitat és informar i fer el seguiment dels grups de treball i del procés. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició mitjançant un correu electrònic a lopd@ajmataro.cat o bé per correu postal l’Oficina d’Atenció Ciutadana (La Riera, 48, 08301, Mataró) Em dono per assabentat dels compromisos i dels temes legals de tractament de dades personals, informació i imatge.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy