E-ügyintézés hatékonyan – Gyakorlati tapasztalatok és megoldások szakértőktől
A rendezvények megrendezéséhez, a rendezvénnyel összefüggő kapcsolattartáshoz szükséges a résztvevők személyes adatainak kezelése ezért a regisztráció a személyes adatok kezelésével kapcsolatos tájékoztatót is tartalmazza.
A regisztrációhoz a csillaggal jelölt kötelező mezők kitöltése és a "SUBMIT" gomb megnyomása szükséges.
Név: *
Your answer
Cégnév: *
Your answer
Pozíció: *
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Számlázási cégnév:
Your answer
Számlázási cím *
Your answer
Amennyiben már most tudja, mely kérdésekre szeretne választ kapni, kérnénk ezt jelezze:
Your answer
Tudomásul veszem, hogy az eseményre való regisztrációval, e-mail címem megadásával a PwC Könyvvizsgáló Kft. adatkezelővé válik személyes adataim vonatkozásában, ezért a jelentkezés előtt elolvastam és megértettem az alábbi adatkezelési tájékoztatót: https://www.pwc.com/hu/hu/rolunk/adatvedelmi_tajekoztato.html *
Érdekelnek a legfontosabb üzleti információk, ezért kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft., a PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft. és a PricewaterhouseCoopers hálózat más tagvállalatai hírlevelet, rendezvényeikre meghívót, valamint egyéb üzleti információkat küldjenek részemre és ennek érdekében felhasználják személyes adataimat a hivatkozott adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint (https://www.pwc.com/hu/hu/rolunk/adatvedelmi_tajekoztato.html). Tisztában vagyok vele, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.
További információ:
Időpont: 2019. október 16., szerda, 09:00 – 11:30
Helyszín: Eiffel Palace Conference Center, 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Részvételi díj: 9.900 Ft+áfa/fő, amely tartalmazza a frissítőket


Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A regisztrációját e-mailben igazoljuk vissza. A visszaigazolt regisztráció feltétele a rendezvényen való részvételnek.

Fizetés: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a számlát a megadott cégnévre és címre állítjuk ki, utólagos módosításra nincs lehetőség. Fizetési határidő a számla kiállítását követő 8 nap, melyet a rendezvényt követően, postai úton juttatjuk el Önhöz.

Lemondás: Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy esetleges lemondást csak október 14-ig, kizárólag írásban áll módunkban elfogadni. Amennyiben október 14-e után kívánja lemondani a részvételt, a részvételi díjat nem tudjuk visszatéríteni.

Jelentkezésével tudomásul veszi, hogy a rendezvényen videó és fényképfelvételek készülnek, illetve készülhetnek és a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy az Önről készült felvételeket a PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft., a PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft. és a PricewaterhouseCoopers más tagvállalatai nyilvánosságra hozzák, külső és belső kommunikációjukhoz (így különösen videók, webes tartalmak, online és nyomtatott kiadványok stb.) időbeli és földrajzi korlátozás, valamint díjazás nélkül felhasználják.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of PwC. Report Abuse