Regjistrimi për abonim në Kosovalive.org
Duke u regjistruar për abonim në KosovaLive, ti do të informohesh për artikujt e ri që postohen nga Fondacioni për Informim Media Dialog dhe Edukim KosovaLive (KosovaLive/KIMDE) në gjuhën shqipe dhe angleze.

Që nga viti 2000, miliona njerëz nga anembanë bota, shqip dhe anglisht folës, lexojnë KosovaLive-in për t'u informuar korrekt, përmes raportimit të paanshëm dhe të pavarur.

Përtej kredibilitetit informativ dhe medial, KosovaLive është fitues i çmimit për edukim medial nga Shoqëria e Pedagogjisë Gjermane, Comenius Edu Media.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emri dhe Mbiemri *
Email *
Me dorëzimin e këtij aplikacioni, pajtohem që sipas ligjit të aplikueshëm në Kosovë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Fondacioni për Informim, Media, Dialog dhe Edukim KosovaLive (KosovaLive/KIMDE) me numër regjistrimi 52000262, si kontrollues i të dhënave, mund t`i procesojë të dhënat e mia personale të dhëna më lart për të më dërguar komunikata marketingu dhe informacione të ndryshme lidhur me aktivitetet e KosovaLive.Pajtimi ipet për një kohë të pakufizuar derisa të hiqet, duke e kontaktuar KosovaLive-in.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy