Aanmelden braderieën/markten/evenementen in Velp in 2019
Het BIZ Centrum Velp neemt de organisatie van verschillende braderieën, markten en evenementen in Velp voorlopig zelf ter hand. Aan de deelname is een aantal voorwaarden verboden, die strikt moeten worden opgevolgd. U dient met deze voorwaarden akkoord te gaan.
Vooralsnog zal er in eerste instantie nog niet zo veel veranderen ten opzichte van voorgaande jaren. Het BIZ Centrum Velp streeft naar een vorm van branchebescherming, minder 'marktartikelen' en kwaliteit boven kwantiteit. Hierdoor zullen de braderieën, markten en evenementen wellicht iets in volume afnemen.
Uw bedrijfsnaam *
Your answer
Uw adres *
Straatnaam, postcode, plaatsnaam
Your answer
Uw communicatiegegevens *
E-mailadres, telefoonnummer, facebookpagina, website, KvK-nummer
Your answer
Uw handelswaar *
U dient duidelijk te omschrijven wat uw handelswaar is. Op basis van dit antwoord besluit de organisatie of u al dan niet op het evenement wordt toegelaten.
Your answer
Algemene voorwaarden *
Required
Inschrijving
Er zijn meerdere evenementen in 2019 in het centrum van Velp. U kunt zich inschrijven voor één of meer van deze evenementen. U kunt ook later besluiten om aan de keuze van nu een latere deelname toe te voegen door opnieuw dit formulier te gebruiken.
Locatie
Helaas beschikt de organisatie niet over een goed overzicht de locatie waar u voorgaande jaren wellicht gestaan heeft of waar uw voorkeur naar uit gaat. Er is een plattegrond in ontwikkeling met een kramenplan, maar momenteel nog niet beschikbaar. Kunt u in het kort aangeven wat uw keus is (omschrijving winkel en straatnaam bijvoorbeeld).
Your answer
Belangstelling voor nieuwe evenementen in Velp
Er zijn nieuwe evenementen in 2019 in het centrum van Velp. U kunt uw belangstelling voor één of meer van deze evenementen aangeven. Deze evenementen zijn kleinschalig met maximaal 70 kramen/grondplaatsen. U kunt ook later besluiten om aan de keuze van nu een latere deelname toe te voegen door opnieuw dit formulier te gebruiken.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service