Aanmelden Novelty Day 2019
Op zondag 22 september 2019 organiseert FORUM-Federatie vzw de eerste (en enige) Novelty Day in 2019. Deze vindt plaats in de polyvalente zaal van gemeenschapscentrum Den Boomgaard te Broechem. Van 11u tot 18u kan je doorlopend kennis maken met de nieuwste spellen in de collectie van FORUM-Federatie en de eerste titels die voorgedragen werden voor de Gouden Ludo van 2019.

Iedereen is welkom. In de eerste plaats de leden en sympathisanten van de FORUM-kernen, maar ook hun familieleden, vrienden en de lokale spellenliefhebbers vinden aan onze speltafels een plaatsje. Deelname is gratis, ook voor niet-leden. Om praktische redenen vragen we je wel om, indien mogelijk, vooraf aan te melden.

Door vooraf aan te melden verzeker je je 's middags alvast van twee gratis belegde broodjes. Je kan daarvoor het reservatieformulier hieronder gebruiken. Reserveren kan tot en met woensdag 17 september 2019.

Privacy statement: de informatie die met dit formulier verzameld wordt, wordt door FORUM-Federatie vzw uitsluitend gebruikt in kader van de hierboven vermelde activiteit. De informatie wordt in geen geval gedeeld met derden en zal uiterlijk twee maanden na afloop van de activiteit volledig verwijderd worden uit de administratie van FORUM-Federatie vzw.

Voornaam *
Your answer
Naam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Aantal personen *
Voor hoeveel personen wens je broodjes (2 stuks p.p.) te reserveren?
Your answer
FORUM-Kern
Optioneel: Van welke kern ben je lid of regelmatige bezoeker?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service