Prijava na kurseve matematike i programiranja
Fondacija „Centar za mlade talente“ i ove godine organizuje KURSEVE IZ MATEMATIKE i PROGRAMIRANJA. Kursevi su BESPLATNI, a posebnih uslova za prijavu (registraciju) nema.

Za onlajn praćenje kurseva neophodno je da posedujete PC računar (sa operativnim sistemom Windows 8 ili novijim), zvučnike i da imate pristup internetu. Početak onlajn nastave je planiran 15. oktobra 2019. godine o čemu ćete biti obavešteni imejlom.

Paralelno sa onlajn nastavom biće organizovani i oflajn kursevi za jednu grupu učenika za svaki kurs (24 učenika po kursu u učionici). Učenici koji se opredele za ovaj vid slušanja nastave, a žele da upišu početne kurseve (C osnovni A, C osnovni B, Matematika ONLINE A, Matematika ONLINE B i Matematika K1) polagaće kombinatorni test. Testiranje će se obaviti 05. 10. 2019. godine. Za ostale kurseve odabir 24 najboljih učenika će se izvršiti rangiranjem na osnovu postignutih bodova na predhodno odslušanom kursu. Ovo važi i za matematiku i za programiranje. Iz tog razloga prilikom prijavljivanja, ukoliko učenik želi da sluša nastavu u učionici potrebno je naznači polje – "želim da slušam nastavu u učionici".
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy