Consultare publică privind seviciile   companiei județene ApaServ SA

Având în vedere starea de necesitate generată de lipsa furnizării apei în municipiul Roman și furnizarea acesteia cu presiune redusă pe o durată foarte mare de timp, de către operator, Primăria Municipiului  Roman - garant al intereselor cetățenilor pe care îi reprezintă, solicită romașcanilor punctul de vedere cu privire la această problemă.

Astfel, pentru realizarea unei opinii obiective cu privire la Serviciul de alimentare cu apă și canalizare pe raza municipiului Roman, în perioada 24-28 Octombrie 2022, sunteți invitați să răspundeți următoarelor întrebări:

Nume și Prenume *
Adresa de domiciliu (strada) *

1. Pe o scară de la 1 la 10, unde 1 reprezintă complet nemulțumit, iar 10 foarte mulțumit, cât de mulțumit/ă sunteți de serviciile furnizate de către Compania Județeană APASERV SA?

Clear selection
2. Cât de des ați fost afectat/ă în ultimele 3 luni de sistarea furnizării apei potabile?
Clear selection
3. Considerați că este necesară implicarea financiară a acționarului majoritar al companiei APASERV, în speță a Consiliului Județean Neamț, în rezolvarea problemei furnizării apei la Roman?
Clear selection
4. Considerați că este necesară rezilierea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare și trecerea la un alt operator?
Clear selection
Primăria Municipiului Roman, în calitate de operator de date cu caracter personal, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (nume, prenume, domiciliu) cu scopul de a vă solicita opinia cu privire la Serviciul de Alimentare cu apă și canalizare.
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator, acestea nu vor fi transmise unor terțe părți și sunt stocate doar pentru perioada îndeplinirii scopului pentru care au fost colectate.
Conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date beneficiaţi de dreptul de acces, dreptul la rectificarea și ștergerea datelor, la restricționarea prelucrării, la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție și dreptul de a nu fi supus unui proces individual automatizat.
Pentru exercitarea acestor drepturi, sau pentru sesizări și solicitări de informații pe tema GDPR se poate trimite o solicitare la adresa de email: relatiipublice@primariaroman.ro sau direct către prestatorul de specialitate extern pentru servicii cu privire la protecția datelor cu caracter personal office@responsabil-dpo.ro.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy