PREREGISTRATIE Donderdag 7 feb 2019: Voetbal Limburgse Refs @Soccer Arena
Donderdag 7 februari van 19u tot 21u willen we alle geïnteresseerde Limburgse scheidsrechters een tornooi laten spelen in de AA Drink Soccer Arena in Genk (Sledderloweg 100). Deelnemers dienen verplicht lid te zijn van een vriendenkring!

De drie veldjes werden allemaal gereserveerd. Betrachting is om 9 ploegjes te maken van 6 personen om dan in totaal aan 54 voetballers te komen. De wedstrijden worden gespeeld met 4 voetballers en 1 keeper. Deze zouden in een driehoekstornooi voetballen zodat er telkens 6 ploegen voetballen en 3 ploegen kunnen rusten, oftewel per veldje 2 ploegen voetballen en 1 ploeg rusten.

De “AA Drink Soccer Arena” is een moderne voetbalhal met meerdere kunstgrasvelden. Hierdoor kan het hele jaar door in perfecte omstandigheden worden gevoetbald. Door deze kunstgrasvelden te voorzien van boarding en netten verlaat de bal het speelveld nooit en is het spel supersnel. De wedstrijden zullen zonder scheidsrechter gespeeld worden en tackles zijn strikt verboden, evenals de overtredingen uit de Regels van het Voetbalspel.

Dit formulier polst enkel naar jullie interesse en is geenszins een definitieve inschrijving. Na het invullen van dit formulier zullen jullie (na de gewestenvergadering van 17 januari) de definitieve informatie en inschrijvingslink ontvangen. Preregistratie kan tot 16 januari 2019. Hierdoor ontstaan geen verplichtingen van de geïnteresseerde.

(Privacyverklaring omtrent de hieronder verstrekte persoonsgegevens: http://www.scheidsrechtersgewestberingen.be/info/privacyverklaring)

Email address *
Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
GSM *
Your answer
Lid van welk gewest (verplicht) *
Ik ben geïnteresseerd om deel te nemen aan dit tornooi en had graag verdere informatie verkregen om mij in te schrijven *
Opmerkingen/tips/...
Your answer
Praktische afspraken
Er kunnen slechts 54 inschrijvingen deelnemen. En dit enkel voor scheidsrechters die lid zijn van een Limburgse vriendenkring. Om elke vriendenkring zeker de kans te geven deel te kunnen nemen zal er daarenboven, zeker in het begin, een maximum van 8 inschrijvingen per vriendenkring ingesteld worden. Daarom polsen wij nu al naar de interesse en kunnen jullie zich aanmelden om de verdere informatie te krijgen.

Er zal nog een inschrijvingsformulier volgen voor de definitieve inschrijving op een nog te bepalen datum; dit zal na de Gewestenvergadering van 17 januari 2019 zijn.

Het is mogelijk dat iedereen voor de ploegopstelling door elkaar gegooid kan worden en willekeurig in een ploeg gezet. Inschrijven als ploeg per vriendenkring zal nog bekeken worden, net als de inschrijving voor de doelmannen. De concrete tornooivorm en verdere uitwerking dient nog uitgestippeld te worden. Verdere (praktische) informatie zal nog volgen via mail.

Kostprijs: €10 per persoon (incl. voetbal tussen 19u-21u, douchemogelijkheid en twee consumpties) Deelnemers dienen verplicht lid te zijn van een vriendenkring!

Gelieve u met vragen, informatie of afmelding te richten tot het mailadres koenramakers11422@gmail.com.

Dit is een nieuw initiatief. Bovenstaande info is onder voorbehoud. Graag uw begrip bij tekortkomingen en gelieve ons daarvoor alvast op voorhand te verontschuldigen.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service