Anmälan till utvecklingsträffar
Nu tar vi fram nästa lokala utvecklingsstrategi för Leader Polaris där Gällivare, Jokkmokk och Överkalix kommuner ingår. Den strategi vi gemensamt tar fram kommer att visa vägen för vad vi kommer att satsa på för projekt åren 2023-2027.

Varje tillfälle inleds med inspiration och näring för tankar och därefter får du som deltagare delta i diskussion och analys av vårt områdes framtida styrkor, behov och möjligheter.

Email *
För- och efternamn *
Organisation/förening/företag/privat *
Välj deltagande vid en eller flera träffar
Träffarna är riktade till olika målgrupper och vill du så kan du välja att vara med på flera av träffarna. Vi skickar länken för respektive möte till din e-postadress innan mötet. Observera att anmälan via detta formulär mindre än 12 timmar innan träffen inte kan garantera att du får länken.
Jag vill delta på följande träffar *
Klicka i rutorna för den eller de träffar du vill delta på
Required
Hantering av personuppgifter
Hantering av personuppgifter
Leader Polaris samlar in ovanstående personuppgifter för att administrera tematräffarna. Leader Polaris lämnar uppgifter kring vår verksamhet till Jordbruksverket och till EU:s institutioner i enlighet med vad som följer av EU-lagstiftning, lag och förordning. Leader Polaris delar inte personuppgifter med tredje part på något sätt i strid med angivna ändamål eller lagstiftade krav.

Personuppgifter kan komma att synas för andra deltagare i zoommöten beroende av de inställningar du har (exempelvis det namn du anger och din bild).

Leader Polaris sparar dessa personuppgifter under perioden för den pågående strategiframtagningen (fram till och med 30 juni 2022) därefter kommer uppgifterna att raderas. Önskar du radera dina personuppgifter innan dess är du alltid välkommen att skicka ett mail med din begäran till sara@leaderpolaris.se.

Genom att skicka in anmälan godkänner du vår hantering av dina personuppgifter.
E-post med utskick *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy