Registracija smještaja na mojStan.org
Molimo vas da popunite formular za registraciju sa preciznim, tačnim i detaljnim informacijama. Nepotpuni zahtjevi neće se razmatrati.
Email address *
Pridružite se najperspektivnijem online katalogu privatnog smještaja u regionu
Jeste li novi ili postojeći korisnik? *
Pravni okvir
Član 1.
Datum i vrijeme podnošenja vašeg Zahtjeva će se automatski preuzeti sa servera.

Član 2.
Podnošenjem zahtjeva saglasan sam da se fotografije i detalji o nepokretnosti objave na portalu www.mojstan.org

Član 3.
Pod ličnom i materijalnom odgovornošću garantujem za istinitost unešenih podataka.

Član 4.
Nakon što postanem menadžer na portalu mojstan.org obavezujem se da na pristigle zahtjeve za rezervacijama odgovaram u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 16 sati po pristizanju zahtjeva.

Član 5.
Nepoštovanje pravila ponašanja dovodi do kvarenja ugleda portala u cjelini. Saglasan sam da u ovim slučajevima budem trajno banovan sa portala.

Član 6.
Obavezujem se da ću detaljno pročitati pravila ponašanje na portalu na adresi https://www.mojstan.org/pocetna/vazne-informacije/pravila-ponasanja-na-sajtu i u skladu sa njima se ponašati.

Član 7.
Portal nije odgovoran ukoliko se potvrđena rezervacija otkaže neposredno prije dolaska gosta ili ukoliko se gost ne pojavi. Ipak, činiće sve da se nesavjesnim gostima uskrate usluge ovog portala.

Član 8.
Portal nije odgovoran ukoliko nakon boravka nastane materijalna šteta. Portal služi za spajanje gosta i vlasnika stana, apartmana, motela ili hotela i zato je obaveza svih menadžera da nakon isporučene usluge, pregledaju smještaj i uvjere se da je sve u redu.

Izaberite paket usluga *
Detalje o svakom paketu pogledajte na https://mojstan.org/cjenovnik
mojStan
Naslov nekretnine *
Svaka nekretnina mora imati jednistveni naziv. Nazovite vašu nekretninu po vama ili joj dajte neki drugi jedinstveni naziv.
Lokacija *
Upišite Država, Grad, Poštanski broj
Opis nekretnine *
Detaljno opišite vašu nekretninu, koji je sprat, u kakvom je stanju, šta nudite od kućnih aparata, šta je u blizini, koliko je daleko od centra, apoteka i prodavnice u blizini, pošta, banke i sl. Važno je da uredite opis nekretnine i unesete što više kvalitetnih i tačnih informacija kako bi ste privukli goste.
Fotografije stana/apartmana *
Unesite 5 kvalitetnih fotografija vaše nekretnine veličine manje od 1 MB (za Premium i Poslovne korisnike 10 fotografija). Ukoliko ne znate kako se radi promjena veličine fotografija, pogledajte na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=7Geo_ucEyD8.
Required
Maksimalan broj osoba *
Navedite maksimalan broj osoba koji može da boravi u vašem smještaju
Cijena/noć (u zagradi stavite naziv valute) *
Osnovna cijena jednog noćenja u vašem smještaju
Da li se cijena određuje po broju gostiju? *
Šta predstavlja cijena koju ste naveli iznad? Ukupna cijena ili cijena za jednog gosta? Objasnite nam to.
Da li postoji posebna ili sezonska cijena?
Ukoliko postoji neki period u godini kada je cijena vašeg smještaja viša ili niža od osnove, napišite period (datum od-do), cijenu za taj period i razlog povećanja ili smanjanja. Dozvoljen je unos više termina u jednoj godini.
Pogodnosti nekretnine *
Odaberite stavke koje vaša nekretnina ispunjava. Ukoliko nešto posjedujete a nije navedeno u ovoj listi, navedite to u detaljnom opisu.
Required
Tačna adresa nekretnine *
Upišite tačnu adresu i broj nekretnine
Veličina objekta, m2: *
Sprat *
Napišite spratnost vašeg apartmana
Broj soba *
Broj kreveta *
Upišite broj kreveta koji posjeduje vaša nekretnina
Godina izgradnje *
Sinhronizacija kalendara sa Booking.com
Ako smještaj oglašavate na Portalu MojStan.org i na Booking.com, dvostruke rezervacije možete izbjeći sinhronizacijom ova dva kalendara putem funkcionalnosti Uvoz booking.com kalendara. Uvoz kalendara daje vam mogućnost za automatsko usklađivanje mojStan kalendara, sa kalendarom Booking.com. Pogledajte uputstvo https://mojstan.org/images/dokumenti-uputstva/Uputstvo_za_Sinhronizaciju_kalendara_MojStan.pdf i zalijepite vaš Booking URLkalendar u polje ispod.
Sinhronizacija kalendara sa AirBnB.com
Isto obrazloženje kao i kod sinhronizacije sa Bookingom, sada imate mogućnost automatskog usklađivanje mojStan kalendara, sa kalendarom AirBnB.com. Pogledajte uputstvo https://mojstan.org/images/dokumenti-uputstva/Uputstvo_za_Sinhronizaciju_kalendara_MojStan.pdf i zalijepite vaš AirBnB URL kalendar u polje ispod.
Ime i prezime vlasnika nekretnine *
Adresa prebivališta vlasnika *
Broj mobilnog telefona *
Koji aplikaciju koristite putem koje vas možemo kontaktirati *
Ponekad je bitno da se čujemo i da eventualne tehničke probleme i sl. riješimo putem telefona. Bilo bi dobro ako bi koristili bar jednu od navedenih aplikacija.
Referal: (opciono)
Upišite ime i prezime saradnika portala MojStan koji vas je uputio na portal.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms